Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyám nem tudja kitörölni...

Édesanyám nem tudja kitörölni a fenekét, ezért a kádban mossa. Ez szerintetek is gusztustalan? Jogosan vagyok kiakadva?

Figyelt kérdés

Rokkantnyugdíjas lett és azóta lusta lett, ott tartunk, hogy már a fenekét sem törli ki, hanem a kádba beáll tiszta kakisan, és úgy mossa le. Ma reggel nagyon kiborultam, ugyanis nem volt leöblítve a kád, az egész tiszta barna cseppes volt. Egyrészt nagyon undorítónak tartom, másrészt igencsak fertőzésveszélyes, ha épp kádfürdőt vennék (ezért minden nap hipoznom kell a kádat).

Eléri a fenekét, nem azzal van a gond, hanem ennyire lusta. Ja és nem egy 80 évesről beszélünk, hanem egy munkaképes korú nőről.

2020. dec. 3. 08:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 A kérdező kommentje:
Nem hord bugyit, csak nadrágot, tehát azt leveszi és beáll a kádba. Egyszer áthúzza a törölközőt, felveszi a nadrágot és kész. 2 perc sem.
2020. dec. 3. 08:45
 12/72 anonim ***** válasza:
17%

Eléri a fenekét, nem azzal van a gond, hanem ennyire lusta

Ezt írtad, most már ne magyarázkodj, legközelebb előre gondold végig, milyen reakciók jöhetnek és mire mit fogsz válaszolni, emrt így hamar kiderül, hogy ferdítesz :D

2020. dec. 3. 08:46
 13/72 A kérdező kommentje:
Ő az a típus, akinek nagyon büdös volt a munka egész életében (úgy emlékszem 10-11 ledolgozott éve van). Apának voltak ezek az igazán jó kapcsolatai, ezáltal sikerült elintézni a nyugdíjat, mikor illett volna már visszamennie dolgozni.
2020. dec. 3. 08:47
 14/72 A kérdező kommentje:
Nem tudom, esetleg kaphatnék választ a kérdésemre?
2020. dec. 3. 08:49
 15/72 anonim ***** válasza:
37%

Én is kimosom minden nagy wc után, mert nekem hozzátartozik a tisztaság érzéshez. Nekem nem elég a papír. Ez van. Pedig még nem is vagyok nyugdíjas.

Persze a kádat tisztán hagyom ott.

2020. dec. 3. 08:49
 16/72 anonim ***** válasza:
93%
Mondd meg neki őszintén, hogy ez mennyire gusztustalan és zavaró, és legalább akkor takarítson ki maga után.
2020. dec. 3. 08:50
 17/72 anonim ***** válasza:
14%
Egyszerűen elképesztő, hogy kiraksz egy ilyen kérdést (még ha anonim is), és ilyen részletességgel ecseteled, hogy hogyan ürít, meg mit hagy maga után.... ne haragudj, de nálad sincs minden rendben, nyilván tudod, hogy nem oké, hogy dzsuvásan hagyja a kádat, de azért idejössz megkérdezni meg ismeretlenül is alázni a saját anyád... Hát nem vagy jobb.
2020. dec. 3. 08:55
 18/72 anonim ***** válasza:
88%
Hat a sok ertetetlenkedo miatt kenytelen reszletekbe menni...
2020. dec. 3. 08:57
 19/72 anonim ***** válasza:
46%

Ha cukorbeteg, a végbél záróizmait ellátó idegek is sérülhetnek, lehet, hogy nem érzi megfelelően az ingert, illetve nem képes tartani a székletét.

Ugyancsak a perifériás idegek sérülése miatt lehet, hogy nem érez jól az ujjaival, ügyetlen lett a keze, és tényleg gondot jelent neki a törölgetés.

A cukorbetegség a látást is rontja, szóval vagy látja a barna foltokat, vagy nem.

A megoldás persze nem az, hogy akkor nem érdekli, mi marad koszosan, hanem hogy akkor is gondosan lemossa a kádat, ha semmilyen foltot nem lát rajta. Vak emberek is képesek kitakarítani a lakásukat.

2020. dec. 3. 09:02
 20/72 anonim ***** válasza:
99%
Eco boltokban lehet venni vécére szerelhető bidét. Esetleg ez nem oldaná meg a problémát? Manapság egyre többen használnak olyat, mert környezetbarátabb, mint a vécépapír.
2020. dec. 3. 09:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!