Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyám nem tudja kitörölni...

Édesanyám nem tudja kitörölni a fenekét, ezért a kádban mossa. Ez szerintetek is gusztustalan? Jogosan vagyok kiakadva?

Figyelt kérdés

Rokkantnyugdíjas lett és azóta lusta lett, ott tartunk, hogy már a fenekét sem törli ki, hanem a kádba beáll tiszta kakisan, és úgy mossa le. Ma reggel nagyon kiborultam, ugyanis nem volt leöblítve a kád, az egész tiszta barna cseppes volt. Egyrészt nagyon undorítónak tartom, másrészt igencsak fertőzésveszélyes, ha épp kádfürdőt vennék (ezért minden nap hipoznom kell a kádat).

Eléri a fenekét, nem azzal van a gond, hanem ennyire lusta. Ja és nem egy 80 évesről beszélünk, hanem egy munkaképes korú nőről.

2020. dec. 3. 08:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
39%

40-es.

Mondjuk azt megoldaná, hogy nem nyavalyogna amiatt, hogy milyen a kád.

Én nem tudom, lehet, hogy nagyon maradi vagyok, de nálunk rendszeres a családban, hogy megyünk takarítani a mamához, mert olyan a lakása, hogy el lehet ájulni tőle.

Meg tudná csinálni, de nem csinálja, segítünk neki.

Néha úgy veszem észre ezen az oldalon, hogy teljesen kihalt az emberekből a segíteni akarás illetve a család iránti tisztelet.

2020. dec. 3. 10:00
 42/72 anonim ***** válasza:
68%

Ezt akartam én is írni, amit a 39-es, csak nem akartam feleslegesen vitatkozni a kérdezővel.

Amúgy tényleg nagyon zavaró, hogy az ember segíteni próbál egyből és a kérdésre válaszol ténylegesen mire bogarászva lát utána lévő infókat, ami még mindig szintén kevés ahhoz hogy objektívan tudjon az ember érdemben tanácsot adni, arról nem is beszélve, hogy segíteni próbál az ember és még mi vagyunk leb@szva.

2020. dec. 3. 10:02
 43/72 anonim válasza:
34%
Ha mèg igy is van, nem kellene enyire kiakadnod... Gondolom nem fiatal, gondolj vissza arra õ menyi mindent tett èrted egèsz èlete során...
2020. dec. 3. 10:02
 44/72 anonim ***** válasza:
100%

#40, szomszédok nyomnák fel a bűz miatt..szerintetek ez a megoldás?

talán igen. a családtagjainkat sokkal könnyebb semmibe venni, mint a szomszédot. tudod, falu szája..

2020. dec. 3. 10:03
 45/72 anonim ***** válasza:
85%
Azért arra is kíváncsi lennék, hogy a fikázók közül ki menne takarítani a szart, a mocskot egy ilyen igénytelen ember után, még ha az anyja is lenne. Első dolguk lenne otthonba dobni. 10-ből ha 1 ember csinálná, de annak is felmondanák a szolgálatot az idegei egy idő után. 40-es voltam.
2020. dec. 3. 10:03
 46/72 anonim ***** válasza:
69%
Én csak azt nem értem, hogy egyik válaszodban azt írod, hogy jó volt a kapcsolatotok, és több mindenben adott jó tanácsot, a másikban meg szidod, hogy büdös volt neki a munka, honnan tudod, bele látsz a gondolataiba? Telepata vagy empata vagy? Ellentmondások vannak a válaszaidba.
2020. dec. 3. 10:05
 47/72 anonim ***** válasza:
37%
Cukor meg magas vérnyomás miatt senki se lesz rokkantnyugdíjas. Úgyhogy gondold át a mesédet amivel anyádat szidatod.
2020. dec. 3. 10:08
 48/72 anonim ***** válasza:
31%
"Igazából nem is tudom miért nem költözök el és hagyom itt egyedül, hogy 1 hét után térdig járjon a sz@rban. " Nyilvánvaló: mert a lakása jó, de anyádat utálod.
2020. dec. 3. 10:14
 49/72 anonim ***** válasza:
52%

Megértelek kérdező.

Anyukád végül is csak lusta, és szerintem élvezi a játékot, hogy téged zavar a szar, és megcsinálod, ot meg nem érdekli

Hasonló helyzetben vagyok, én is.

Nem egy magatehetetlen emberről beszélünk, Han egy lusta emberről.

Hát tudod én mit csinálnék?

Vennék egy lavort, vagy valamit,amit beleteszek a kádba, ebba állnék.

Hagyd ott a szart, meddig bírja anyukád?

Letud hajolni, végül is megtudná csinálni, mégsem teszi.

Próbáld ki, hogy csak magad után takatitasz, utána nem.

Mit reagál rá?

2020. dec. 3. 10:49
 50/72 anonim ***** válasza:
77%
Hát ez csodálatos, az egyik azért b.szogatja a kérdezőt, mert kevés információt ad, a másik meg azért, mert túl részletesen leírja a dolgot...
2020. dec. 3. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!