Hogyan állítsam le anyámat? (többi lenn)
Mondjuk állj már a sarkadra.
Ezt tanácsoltuk a múltkor is.
Nála laksz? Ha nem, akkor egyszerűen ne hallgasd meg ha ezzel kapcsolatba akar beszélni. Ha igen, akkor költözz el.
Hány éves vagy?
Egyszerűen leállítod. Ha szép szóval nem érti, akkor akár veszekedve is.
Nálunk anyósjelölt pont a fordítottja volt, amikor összejöttünk, majd később amikor közösen albérletbe készültünk, közölte a fiával, hogy én úgyis kidobom majd aztán szaladhat vissza hozzá, meg amúgy is életképtelenek vagyunk, mégis hogy képzeljük, hogy majd nélküle képesek leszünk élni. Mivel a (mostmár) vőlegényem ugyanúgy állt hozzá a helyzethez mint te (bólogatott), én voltam az aki a sarkára állt, és veszekedtem egy jóízűt anyucival amikor már nem bírtam a hülyeségit.
Egy hétre rá elköltöztünk, és azóta már (évek teltek el) a saját házunkban élünk. Anyósjelöltnek kellett jó két év (addig én nem is találkoztam vele) mire megbékélt a helyzettel, hogy kivételesen nem az lett és nem azt csináltuk amit ő mondott.
Lehet, hogy nálad is az lesz a megoldás, hogy otthagyod anyádat a francba, és éled az életedet ahogy te szeretnéd. Az ilyen vaskalapos, nárcisztikus embereket nehéz, vagy sok esetben lehetetlen jobb belátásra bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!