Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan állítsam le anyámat,...

Hogyan állítsam le anyámat, hogy ne rendezzen hisztériás rohamot, ha éhes/nem dohányzott?

Figyelt kérdés

Komolyan, már nagyon elegem van.

Anya ha éhes vagy cigizett egész nap, akkor mindig tök ideges. Hazajön és rajtam vezeti le - tök piszlicsáré dolgok miatt olyan nagy hepajt csinál.. Ordít, úgy beszél mint egy kocsis (kur*va, istenfa*szát, ba*szom stb..), engem ócsárol, hogy nem igaz, hogy hogy lehetek ennyire semmirekellő (mrt egyszer nem mosogattam el, vagy éppen elfelejtettem levinni a szemetet - ő is néha elfelejti.. néha mindenki).

Nem mondom, hogy nem jogos néha, mert van, amikor nem mosogatok el valóban, de én is dolgozom, nemsokára megint egyetem, ráadásul mamég beteg is vagyok. Oké, szóljon, de nem kellene ilyen hisztit levágni.

Normális stílusban is közölhetné, ha baja van.

Általában amúgy mindent megcsinálok (helyette) és tök keveset is van itthon, mert a párjánál van, de mostmár kezd elegem lenni abból, hogy rajtam vezeti le a feszültséget heti 3x.. Másnap meg hoz nekem egy csokit vagy valami kaját, amit szeretek és így próbál (tudat alatt) kiengesztelni. Mert amúgy szerinte teljesen rendben van ez a stílus..

Néha attól félek, hogy ordítás közben agyvérzést kap...

2016. aug. 30. 16:39
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom itt hagyni, mert nem keresek annyit, hogy fent tudjam magamat tartani. Muszáj vele laknom...
2016. aug. 30. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyám is ilyen volt, amióta külön élünk egész jó a viszonyunk. Addig viszont gyomorgörcsöm volt, akárhányszor meghallottam, hogy nyílik az ajtó, mert azon kattogtam min fog már megint üvöltözni, mint egy idióta.

Most egy közel steril lakásban laknak, a szögmérővel elrendezett szőnyegek és faliképek között, ahol még a poharak és a villák elhelyezése is matematikai pontossággal történik. Nem viccelek. Szerinte meg lelakom a lakásom, amiért a kukás zsák (az üresek) nálam az ablakpárkányon vannak (nem mellesleg a kukához közel...) és nem a szekrényben. De igazából nem jön át, és így béke van.

Túl sokat nem tudsz tenni, én is aggódtam, hogy egyszer felrobban a feje, annyira üvölt és annyira betegesen kényszeres rend és tisztaságmániás, de ha elköltözöl jobb lesz.

2016. aug. 30. 17:09
 3/6 A kérdező kommentje:

De az enyém nem rendmániás, hanem csak ez az eyetlen "fogás" van rajtam, ami miatt ordibálni tud velem. :/

De remélem igazad lesz és ezt a pár évet kibírom még.

2016. aug. 30. 17:12
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

1. Kolesz.

2. Szoktasd le a dohányzásról. (Nem személy szerint te, de próbáld rávenni.)

3. Mindig valami kajával várd haza, és amint belép, etesd meg, minimum valami csokit nyomj a szájába, máris lenyugszik.

2016. aug. 31. 07:00
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
kenj neki egy szendvicset.
2016. aug. 31. 09:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Koleszba nem vesznek fel, abban a városban lakom, ahol az egyetem van:)

Az a baj, hogy ő szerinte nem azért ilyen mert éhes, és h nem is baj h így viselkedik >< de megpróbálm h előkészítem a cskit :D

2016. aug. 31. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!