Szerintetek kérjem el tőle a fülhallgatót?
Elkérheted az öcsédtől, de ha hisztis akkor fix hogy üvöltözni fog. Esetleg anyukád elkérhetné tőle.
Vagy megnézhetnéd olyankor a filmet amikor anyud nem tartózkodik a szobában.
akkor csináld pont ugyan ezt... amikor ő gépezne, akkor vedd el a fülest...stb... de amúgy 1000-2000 forintért lehet fülest venni, annyit azért csak össze lehet spórolni...
mondjuk én ha ordibál megspórolnám azzal, hogy egyszerűen elveszem...ha sokat pattog, akkor kap egy két sallert, aztán lenyugszik...
Vegyél egyet magadnak.
Már csak higiéniai okokból is. Nekem eszembe se jutna a párom fülhallgatóját használni. Hiába a párom, hiába szeretem, de ez akkor is -számomra- olyan személyes használati tárgy, mint a fogkefe.
Én egyszer vettem egy kínaiban fülhallgatót 100 ft-ért. Épp utazáson voltam, de véletlenül nem vittem magammal fülhallgatót, úgy gondoltam ez is megteszi. Azóta is használom néha, bőven jó.
Ennyi pénzed gondolom csak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!