Hogy kérjem vissza testvéremtől a pénzem?
Adtam neki kölcsön tavaly 10 000 Ft-ot amit úgy volt, hogy visszaad egy hét múlva. Több mint fél év eltelt, és nekem 15.-én lesz fizum, addig meg már csak 800 Ft-om maradt (váratlan kiadás volt a hónapban).
Eddig úgy voltam vele, hogy ráér, majd mikor rendeződött visszaadja, de felhívtam 5.-én hogy nem tudná-e mégis megadni, mert nem fog maradni pénzem. Azt mondta, hogy a héten kap fizetést (ugye ez előző hét volt) és majd telefonál, hogy mikor küldi. Azóta már jövőhét van, nem hívott, én nekem meg már nincs pofám kuncsorogni a saját pénzemet.
Előzménybe beletartozik, hogy pont a pénzügyek miatt kicsit hűvösebb lett a hangulat közöttünk (nem emiatt a pénzügy miatt, hanem teljesen másik ügy miatt)
Szerintetek felhívjam? Vagy várjak még? Ma még van kajám, a 800 Ft meg elég holnapra, de 2 napot pénz és kaja nélkül maradnék.
Micsoda emberek vannak, segitséget kapnak és utána nem akarják visszaadni,amikor tudják, hogy a másiknak is szüksége van rá.
Keresd meg személyesen, vagy hivd fel, hogy nem lesz mit enned,ha nem adja vissza.
ilyenkor úgy szoktuk ,hogy átengedményezzük a követelést egy jó ismerősnek,
-a haverod megy oda a tesódhoz,mert azt a 10-est te őneki igérted oda ,amivel lóg a tesó,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!