Egy szülő hogyan reagálna, ha egy ilyen lánnyal járna a gyereke?
Párom szülei nem igazán kedvelnek annak ellenére, hogy soha egy rossz szavam nem volt hozzájuk, mindig normálisan viselkedem náluk és barátommal is, aki kifejezetten boldog mellettem.
Az indok, amiért nem bírnak, hogy mentálisan sajnos nem vagyok jól már egy ideje. Borderline személyiségzavarom, illetve evészavarom van, és volt tavaly egy öngyilkossági kísérletem. A másik érvük ellenem, hogy szerintük túlzottan el vagyok engedve, amiért 19 évesen nem hagyom, hogy a szüleim megmondják nekem mit tegyek, arra költök amire akarok, és annyit bulizok/utazok amennyi jól esik (nem, nem csak a szüleim pénzén, dolgozom is egyetem mellett). Nekem nagyon rosszul esik, hogy ezek miatt úgy gondolják, visszahúzom a páromat és jobbat érdemel nálam, kíváncsi vagyok, más szülő hogyan vélekedik erről.
Amikor nekem voltak pszichés zavaraim akkor elhagyott az akkori barátnőm. Nagyon rosszul esett. Visszagondolva ha a szülei helyében lettem volna akkor lehet én is azt tanácsoltam volna.
Gondjaid vannak és ugyanakkor makacs is vagy. Hogy tudjanak igy segíteni neked és hogy bízzanak abban, hogy rendbe jössz?
Öngyilkossági kisérlettel nem húzod vissza a párodat? Azt hiszed olyan könnyű azt végig nézni, hogy szenvedsz és csak a magad útján jársz?
Senki nem örülne egy ilyen emberek a csalàdban.
Valószínűleg te sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!