Egy szülő hogyan reagálna, ha egy ilyen lánnyal járna a gyereke?
Párom szülei nem igazán kedvelnek annak ellenére, hogy soha egy rossz szavam nem volt hozzájuk, mindig normálisan viselkedem náluk és barátommal is, aki kifejezetten boldog mellettem.
Az indok, amiért nem bírnak, hogy mentálisan sajnos nem vagyok jól már egy ideje. Borderline személyiségzavarom, illetve evészavarom van, és volt tavaly egy öngyilkossági kísérletem. A másik érvük ellenem, hogy szerintük túlzottan el vagyok engedve, amiért 19 évesen nem hagyom, hogy a szüleim megmondják nekem mit tegyek, arra költök amire akarok, és annyit bulizok/utazok amennyi jól esik (nem, nem csak a szüleim pénzén, dolgozom is egyetem mellett). Nekem nagyon rosszul esik, hogy ezek miatt úgy gondolják, visszahúzom a páromat és jobbat érdemel nálam, kíváncsi vagyok, más szülő hogyan vélekedik erről.
Fognám a fejem, hogy miért kell neki egy ilyen problémás csaj - és igyekeznék kitalálni/megtudni, hogy valóban miért kell neki. A csajban az emberi értékeket nézném. Be nem avatkoznék a kapcsolatba, ki nem utálnám a csajt, hanem semleges maradnék vele, esetleg szívélyesebb, amennyire a csaj kedves velem. De ha azt látom, hogy a gyerekem kezd letérni az útról, nem tenni a céljaiért, amit korábban választott, akkor azzal a gyerekemet keményebben szembesíteném.
40F
Lehet én sem örülnék neki, ha ilyen lánnyal lenne a fiam. Nem előítélet én is Borderline vagyok és tisztában vagyok vele, hogy miket tudok le művelni🤦🏻♀️
Nem véletlenül ment tönkre eddig minden kapcsolatom.
Most évek múlva szépen lassan és hatalmas erőfeszítéssel sikerül a tomboló érzelmeim féken tartani és így is nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!