Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám egyfontaban olyan...

Anyám egyfontaban olyan kepeket rak ki rolam, amikbe en nem egyeztem bele. Megteheti ezt?

Figyelt kérdés
regebben durvabb volt a helyzet, szinte minden nap szembesultem a rolam feltoltott kepekkel a profiljan, illetve mikor baratokkal elmentunk fotozni, marhogynem hiszterikusan kovetelt az ott keszult kepekbol, hogy felrakhasson parat a facebookra. A beke” erdekeben mindig kuldtem neki, bar eleg kellemetlenul ereztem magam mindig is. Most rettentoen osszevesztunk, mert egy olyan keppel talaltam ma este szembe magam, amit majdhogynem gyulolok magamrol. Teljesen kiakadt, azt mondta, hogy ennyi orome nem lehet az eletben. Ez normalis? Jottem a szemelysegi jogokkal, de csak szemberohogott. Azt mondta, hogy amig o tart el, ne beszeljek jogokrol.

#anya #szemelysegi jog
2020. nov. 27. 23:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
98%
Esetleg ha azt mondanad, hogy torolje azokat a kepeket, de cserebe kirakhat neked (is) tetszoket? Nalam ez mukodott
2020. nov. 27. 23:59
 12/26 anonim ***** válasza:
99%
Jelentsd a facebooknak, hogy visszaélnek a képeiddel.
2020. nov. 28. 00:01
 13/26 anonim ***** válasza:
98%

Folyamatosan jelentsd a facebooknak, minden egyes feltöltött képnél, hogy visszaéltek vele, nem egyeztél bele a kép feltöltésébe.

A harmadik-negyedik ilyen esetnél egyszerűen ők maguk törlik anyukád komplett fiókját.

2020. nov. 28. 00:13
 14/26 A kérdező kommentje:
13-as. Egyáltalán nem akarom, hogy kitegyen rólam képeket. Magamról sem rakok ki. De amúgy minden segítséget köszönök, picit jó” látni, hogy nem csak én vagyok ebben a helyzetben.
2020. nov. 28. 09:29
 15/26 anonim ***** válasza:
98%

Ne tiltsd le, ennél hülyébb tanácsot, komolyan...

Jelentsd a fotókat a Facebook-nak, majd ők szépen leszedegetik.

2020. nov. 28. 09:38
 16/26 anonim ***** válasza:
99%
Úgy van, ha elégszer jelented, az megoldás a problémára.
2020. nov. 28. 10:59
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd a FBnak a képeket
2020. nov. 28. 17:22
 18/26 Savlekotő ***** válasza:
6%

Ne tiltsd le, ennél hülyébb tanácsot, komolyan...

Jelentsd a fotókat a Facebook-nak, majd ők szépen leszedegetik.

Mert ez jobb tanács h jelentse az anyját,utána meg ezen menjen otthon a cirkusz.

Meg kéne tanulni kommunikálni,de a mai szarkupacokban(család) ez nem megy és rinya van mindenen..

2020. nov. 29. 01:52
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

A Facebook használatát kellene megtanulnod, Savlekötő, mielőtt idehánysz megint valami nagyon értelmes kommentet. Ha letiltja az anyját, akkor csak nem fogja látni, hogy később milyen kínos fotókat oszt meg róla, ellenben ha az anyja észreveszi ezt, abból lesz csak ám cirkusz. Ha jelenti a fotókat, szépen leszedegetik az oldalról és se az anyját nem kell letiltania hozzá, sem tovább szégyenkeznie az oldalon.

Ez már nem az első kérdés, ahol rettentő blőd hülyeségeket írtál 0 információ és tanács tartalommal. Ha valamihez nem konyítasz, legalább ne szólnál bele. A mai átlag családmodellt pedig nem a gyakori kamukérdéseiből, amit 2-3 unatkozó tini tesz fel, meg a rémhíradóból kell felállítani. Mindig is voltak problémás családok és lesznek is. Ez nem a kor sajátja.

2020. nov. 29. 11:15
 20/26 anonim válasza:
48%
Én azt csináltam,hogy kilestem a jelszavát, beléptem a facebookjába és kitettem az ő saját facebook oldalára egy gáz képet róla. Na azóta nincs kedve hálistennek képet kirakni rólam :)
2020. nov. 29. 12:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!