Anyám egyfontaban olyan kepeket rak ki rolam, amikbe en nem egyeztem bele. Megteheti ezt?
Be lehet állítani, hogy senki ne jelölhessen meg képeken, illetve az idővonaladra ne írhasson más, csak te. Nekem anno anyum simán nem értette, miért nem sikerül neki :D
Én meg: “hmm, nem tudom” :D
Nem lehet velük ezt egyenesen és őszintén lerendezni, mert egyszerűen nem képesek arra, hogy tudatos felhasználók legyenek, sokan ilyenek 50-60-as korosztályból, hogy nem értik, mi fér bele és mi nem, meg hol a határ, mi a normális felhasználói attitűd ezeken az oldalakon. Csak próbálnak felzárkózni, de nem megy nekik egyszerűen. És aki eldönti, hogy nem is akarja máshogy csinálni, azzal nem lehet mit tenni.
Ezt tényleg nem rosszallásból írom, mert egyébként lehetnek nagyon okos és jó emberek, csak borzalmasan használják a facebookot, és nem fogják máshogy sohasem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!