Szülőként mit tennél, ha a gyereked poliamórista kapcsolatba(?) keveredne?
Nem akarnék tudni a felnőtt gyerekem szexuális életéről. Nyilván ha nem hagyományos párkapcsolatban van, nem hozza majd haza a szexpartnereit.
Persze sajnalnam, és szomoru lennék.
Csak érteném, hogy mi a tök köze van bárkinek is ehhez?
Lehet én vagyok ennyire ufó, de rohadtul nem érdekel a rokonságom szexuális és magánélete.
Azt meg amikor a szülő vájkál a gyerekéébe, egyenesen betegesnek tartom.
Sajnos volt is erre példa, unokatesóm egy maszkulin tűzoltó és meleg.
Kedves édesapja nálunk siránkozott, meg ecsetelte, hogy mit csinálhat az élettársával.
Hát fujj.
Megkérdezném hogy őszintén boldog-e így? Ha azt mondja igen, akkor áldásom a poliamor kapcsolatra.
Nem tudnék és nem is akarnék semmit tenni. A gyerekem boldogsága semminél nem fontosabb, eszem ágában nem lenne az útjában állni ha erről lenne szó.
Valójában számomra az lenne az ideális felállás, ha több férfi lehetne egyidejűleg a kedvesem, akik egymást is elfogadják; de fordítva, hogy nekem kellene más nőkkel osztozni a férfin egy párkapcsolatban, az nem hinném, hogy működne.
46N
"az világos, hogy ez azt jelenti mindegyik fél szerelmes a másikba.? Nem egy ferfi szeret pl 2 nőt, az siman poligám, hanem a 2 no is egymást"
Nem, ez a csoportházasság lenne. Poliamor lehet úgy is, hogy 1 nő szeret 2 férfit, de a 2 férfi egymást nem, lehet úgy is, hogy 1 férfi szeret egy másik férfit és egy nőt, de ők egymást nem, lehet úgy is, hogy Anna együtt jár Janival és Csabival, és Csabinak van egy másik párja, aki nem jár együtt Annával és Janival... ez mind poliamor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!