Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megérdemli a semmirekellő...

Megérdemli a semmirekellő alkoholista apám, hogy eltartsam?

Figyelt kérdés

Mert szerintem nem.

26/F

2020. nov. 1. 14:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te felelőséged.
2020. dec. 1. 20:14
 22/29 anonim ***** válasza:
5%
ki a picsa vagy te, hogy ilyen kérdést föltegyél?
2020. dec. 1. 21:19
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem.
2020. dec. 2. 15:16
 24/29 Endr 72 ***** válasza:
80%
Ez lelkiismereti kérdés.Erre nem lehet idegentől elfogadható választ várni.Kérdés hogy mennyit ér neked az, hogy mégis az apád..Az egy dolog hogy nem érdemli meg.
2020. dec. 2. 15:20
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért kérdezd meg tőle is.

Nekem nagy pofon volt alkesz koromban amikor a 8 éves fiam felajánlotta, hogy hazamegy az anyjahoz és áthozza a 230 Ft megtakarított pénzét, és akkor vehetek egy zöld dréher sört.

De, mondta, jobb lenne, ha valami élelmiszert vennél.

Ettől fogtam fel igazán mekkora gáz vagyok, és onnan bő él év alatt sikerült kimászni belőle.

De egynél főbb figyelmeztetés nem jár.

Annyi talán igen, te tudod, miféle alak.

2020. dec. 5. 19:31
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem erdemli meg.
2020. dec. 5. 19:49
 27/29 anonim ***** válasza:
Te vagy az akinek az apja össze tört a garázsban poharat decemberben?
2021. febr. 10. 17:29
 28/29 anonim ***** válasza:

Apád azt érdemli amit tett veled. Ha felnevelt és eltartott egy ideig akkor ezt vedd figyelembe. Ha korábban azt se tette veled hanem csak anyád nevelt, etetett, tartott el akkor nyilván nem.

De van olyan elképzelés is hogy te vagy az aki kihozod az alkoholizmusból. Szép cselekedet lenne.

Annak semmi értelme hogy te add az alkoholra a pénzt, ennek ellent kell állni, bármit is tesz, mert az összes képességét be fogja vetni hogy alkoholhoz jusson, amit ha kivársz akkor egy pozitív összeomlásban lesz része ami az első lépés megtisztulásához.

Nyilván ennek végigvitelét nem biztos hogy neked kellene, hanem a megfelelő szakemberre kellene bízni. Azt a szakembert tartsd el.

Ez az egyetlen jó út amit tehetsz érte.

Vagy hagyjad meg az alkoholizmusában? Remélem nem, bármilyen is most.

2021. febr. 11. 07:42
 29/29 anonim válasza:
... néd... ha kicsi korodban jó bánt veled,rendes volt, tisztességesen eltartott, szeretett téged... akkor keress neki valamilyen megoldást, ha nem igy volt, mindig szemét volt akkor egy percet ne pazarolj rá.. ( majd jól megszónak, de tojd le... én is igy voltam)
2021. febr. 11. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!