Megérdemli a semmirekellő alkoholista apám, hogy eltartsam?
Mert szerintem nem.
26/F
Azért kérdezd meg tőle is.
Nekem nagy pofon volt alkesz koromban amikor a 8 éves fiam felajánlotta, hogy hazamegy az anyjahoz és áthozza a 230 Ft megtakarított pénzét, és akkor vehetek egy zöld dréher sört.
De, mondta, jobb lenne, ha valami élelmiszert vennél.
Ettől fogtam fel igazán mekkora gáz vagyok, és onnan bő él év alatt sikerült kimászni belőle.
De egynél főbb figyelmeztetés nem jár.
Annyi talán igen, te tudod, miféle alak.
Apád azt érdemli amit tett veled. Ha felnevelt és eltartott egy ideig akkor ezt vedd figyelembe. Ha korábban azt se tette veled hanem csak anyád nevelt, etetett, tartott el akkor nyilván nem.
De van olyan elképzelés is hogy te vagy az aki kihozod az alkoholizmusból. Szép cselekedet lenne.
Annak semmi értelme hogy te add az alkoholra a pénzt, ennek ellent kell állni, bármit is tesz, mert az összes képességét be fogja vetni hogy alkoholhoz jusson, amit ha kivársz akkor egy pozitív összeomlásban lesz része ami az első lépés megtisztulásához.
Nyilván ennek végigvitelét nem biztos hogy neked kellene, hanem a megfelelő szakemberre kellene bízni. Azt a szakembert tartsd el.
Ez az egyetlen jó út amit tehetsz érte.
Vagy hagyjad meg az alkoholizmusában? Remélem nem, bármilyen is most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!