Megérdemli a semmirekellő alkoholista apám, hogy eltartsam?
Figyelt kérdés
Mert szerintem nem.
26/F
2020. nov. 1. 14:01
1/29 anonim válasza:
Nem.
Alapból féreg az, aki a saját gyerekével tartatja el magát.
4/29 anonim válasza:
Te nagyon jól tudod mi erre a válasz.
5/29 anonim válasza:
A szülői házba laksz még? Vagy hozzád költözött? Külön éltek,de neked haza kell tolni a pénzt?
7/29 anonim válasza:
Szerintem egy kevéssel támogathatnád, de az eltartás túlzás
8/29 anonim válasza:
Szerintem sem érdemli meg az enyém, de megteszek ezt azt. Háztartási dolgokat(mosószer pl) veszek, kulapapírt meg ilyeneket, amit ő is használ. Igen, nem ő költ rá, de én is itt lakom és k.vára nem bírom az igénytelenségét, úgyhogy ilyen szinten szívesen megteszem, de ezt is csak magam miatt. Totálisan eltartani viszont se pénzem és humorom sem lenne. Ha már ott tartanánk, lehet megpróbálnám berakni vmi otthonba vagy ilyesmi... bármit.
9/29 Savlekotő válasza:
Nem. Főleg ha még mindig iszik..
70F
10/29 anonim válasza:
Jól gondolod, tényleg nem kötelességed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!