Normális, ha a szüleim nem engedik meg, hogy arra költsem a diákmunkából megkeresett pénzem amire szeretném?
Figyelt kérdés
Pirotechnikára költenék. Másra nem igazán tudnám, mindenem megvan. Most mondhatjátok, hogy nincs rá szükségem, de van. Gondolj csak bele: Szeretsz például íjászkodni, van egy 200 ezer forintos íj amit szeretnél, de ők nem engednék meg. Na nekem ugyan ilyen a pirotechnika. Ez úgymond egy szenvedély nekem, amitől boldog leszek. 1 havi keresetem menne rá (180 ezer forint)2020. okt. 17. 18:50
71/79 anonim válasza:
Jaaa, akkor azért érsz rá ennyire, értem... Azért otthon is okosodhatnal inkább a trollkodas helyett. 😜
72/79 anonim válasza:
petárdát kell gyártanod suli helyett?
hajrá, sokára jön össze a 180 ezer
73/79 anonim válasza:
Régen nekem sem engedték meg az osztálytársaimnak sem. Elmentünk, megvettük aztán beletörődtek. Megjegyezném hogy még 1997 ben volt ez, csak petárdát lehetett kapni. 30 on túl ezek a cuccok most is ugyan úgy ütnek mint a régi szép időkben. Minden évben én is és az osztálytársaim is vettünk 2 csomag 100db-os kalózhajós zöld piratot. Imádtuk dobálni. Egész este kitartott 2000ft ból. Fiatal vagy élvezd ki! Mi már szilveszet előtt 2 héttel dobáltuk.
74/79 anonim válasza:
73#, hajrá-hajrá.
mi meg majd összeszedjük a kiszökött kutyákat és visszaaltatjuk a síró csecsemőket
jó szórakozást
75/79 A kérdező kommentje:
Erre szokták mondani, hogy majd abbahagyják a petárdázást, ha nem a kutyasz4rban kell lépkedni. :D
2020. okt. 18. 22:46
76/79 anonim válasza:
Ez mondjuk igaz...
A testi épségedet viszont ettől függetlenül is kockára teszed..
77/79 anonim válasza:
Ilyen baromságra akarnád költeni, nekem is lenne hozzá 1-2 szavam.
Ha ennyire érdekel a pirotechnika, akkor vegyél modellrakétákat. Annak legalább van valami hozzáadott értéke. Ugyanúgy ki is lehet lőni őket. :) Látványos is... :D
78/79 anonim válasza:
77: már bevallotta, hogy trollkodás a kérdése, úgyhogy skip! :-D
79/79 anonim válasza:
Mondjon aki amit akar de régen vettünk 200db petárdát és egész este el lehetett vele szórakozni. A túlárazott ratyi kínai tűzijátékok hasonló élményt sem hoznak. Nem volt fiú gyerek az osztályunkban akinek nem volt. A 80 as évektől vagy több mint 20 évig olyan sikere volt aminek ma semmilyen tűzijátéknak sincsen! Szóval tudhat valamit amit semmi más tűzijáték sem! Szó szerint feketén magyarországon a piacokról vitték mint a cukrot. Mentünk az utcán dobtunk egyet aztán mentünk tovább. Hasonló élményt a nagy kaliberek hoznak csak. Maga a robbanás annyira egyedi hogy azt az élményt semmilyen tűzijáték nem adja vissza. A mai gyújtószálas petárdák meg már teljesen biztonságosak. Magyarországon tisztán politikai okokból van betiltva, semmi más! Vannak tehetségtelen mutyis politikusok, bizonyos lenyúlós szervezetek akik reflektorfénybe tudnak avval keveredni hogy ebből balhét csinálnak. Ahol élsz kérdező szlovákia hogy beszigorítottak az is magyar kezdeményezés. Az ottani Híd párt ami egy magyar párt jóvoltából történt ez. Akiket ez annyira zavar én jól ismerem őket mind ilyen mutyis, lenyúlós, tehetségtelen, intoleráns, posztkommunista beállítottságú egyén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!