Normális, ha a szüleim nem engedik meg, hogy arra költsem a diákmunkából megkeresett pénzem amire szeretném?
Én azt mondom hogy ilyen dologhoz kell egy fajta értelmi érettség.
A válaszaidból egyértelműen kiderül,hogy egy érettlen kis p*cs vagy.
Én sem engedném, mert felnőttként szar lesz majd ledurrantott kézzel melót keresned.
#23 Tisztában vagyok az összes ilyen tűzijáték és társai is adnak ki olyan hangot, ami zavarja az állatokat. (Bár ez nem illegális, mint a petárda)Mivel, te a petárdával dobáloztál, így nem volt releváns emlegetni a tűzijátékokat. Bár ezek kevésbé veszélyesebbek, mint egy petárda. Ami a videón volt azt az év egész szakában látom a kisbolt polcán pár száz forintért. Szégyen petárdának nevezni ezeket az apró hangot kiadó dolgokat. Senki nem erre gondol először, mikor meghallja a petárda szót.
Az írásodból ítélve pedig nem látszik, hogy annyira felnőtt lennél az egészhez, így persze, hogy jogos a szüleid aggódása és tiltása is. Ha megbíznának benned, nem szólnának bele a legális dolgokba. Ők már tisztában vannak azzal, hogy nem elég a testi érettség és egy bizonyos kor elérése ezekhez.
Emellett nem mindenhol írtják az állatokat éjjel-nappal, vadász ismerősömtől tudom, hogy túlszaporulatkor szoktak legtöbbször ölni(10 esetből 9x). Saját kertemben is többször találkoztam őzekkel,vadnyúlakkal,fácánokkal, rókákkalaz elmúlt években. Amelyik "különlegesebben" nézett ki azt már megismerem a távolból. (Pl albinó őzek) Ennek ellenére akkor sem kellene se az őzeket, se a mezei nyúlakat és a többi mezőn élő állatot kitenni ilyeneknek. Ha jól emlékszek tavaly egy tó közelében tilos volt tűzijátékozni a vadkacsák miatt, mert az volt az élőhelyük akkor. Nem kell minden állatot elijeszteni a saját területükről, nem csoda a sok ilyen gondolkodású ember miatt még a háziállatuk is kiugrik az útra. Nem tudom mit szólnál hozzá, ha az ágyad mellett szórakoznának ilyennel, mikor próbálsz pihenni.
Nem. Erre én sem engedném.
Annyi más értelmesebb, fontosabb dologra költhetnéd mint ilyen felesleges veszélyes baromságra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!