Normális, ha a szüleim nem engedik meg, hogy arra költsem a diákmunkából megkeresett pénzem amire szeretném?
Ez szószerint pénz pazarlás... ennyi erővel gyújts meg a pénzed és dobáld el, szépen lángol, mint a pirotechnikai kacat.
Inkább vegyél valami értelmeset vagy gyűjts házra, kocsira, akármire, még utazni és több értelme van, mint szó szerint elfüstölni a pénzt.
180.000 tényleg sok. Maximum a fele, de attól függ, hogy egyébként mennyire stabil a kereseted.
Van-e bármi, amire úgymond gyűjtesz (laptop, telefon, stb).?
Nem csodálkozok, hogy nem engedik.
Pontosan milyen féle íjászkodást űzöl? Az árából ítélve egyből egy speciális vadászíjra gondoltam, ha jó a megérzésem akkor nem csodálkozok, hogy nem engedik a szüleid. Kellenek hozzá papírok, hogy minden hivatalosan menjen. Nem úgy megy a dolog, hogy elmegyek a boltba és megveszem. (de sokan, így hiszik az egészet)
A petárdázás pedig egy rohadt undorító szokás és veszélyes is. Hiába nem tilos xyz helyen, de megbolondítja az állatokat(nem csak a kutyákat/macskákat, bármilyen állatot ami a közelben van, akár egy mezőn is). Emellett meg nagyon sok nem annyira gondolkodó / odafigyelő ember kezében már felrobbant egy petárda, azok akik nem tanultak belőle annak több is. Bármikor megtörténhet a baj akkor is, ha az illető tapasztalattal rendelkezik-e téren. Például Én évek óta használok forrasztó pálcikát, de mégis megesik, hogy megégetem nagy ritkán a kezem. Viszont ez egy olyan dolog bárkinél előfordul bármilyen téren. Csak nem mindegy, hogy pár miniméteres vízhólyag lesz az ember kezén, vagy pár hiányzó ujj.
Helyedben inkább örülnék, hogy a szüleid aggódnak a tesi épségedért, ha te már nem annyira foglalkozol vele. Nem teljesen az árral van itt a gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!