A te szüleid is mindig zaklatnak azzal, hogy ne gépezzél állandóan hanem menj ki a levegőre "játszani" és tanulj mint az óvodások? Nem értem mi a bajuk azzal, hogy állandóan gépezek. Annyira idegesítőek. Ez a hobbim. Nem tudok változtatni ezen.
Figyelt kérdés
Annak nem örülnek, hogy néha-néha lemegyek hozzájuk amikor vendégek jönnek és segítek csak a mosogatásban?! 21/F vagyok amúgy...
És örüljenek, hogy nem megyek a kocsmába, és nem megyek ki a városba éjszaka mint egyesek. Nem csak lustaságom van a sétálással és a vásárlással hanem nem szeretem az ismeretlen embereket. Hogyis mondjam egyedül sajnos nem tudnám eltartani magamat. Különben is van néhány testi betegségem...
Amúgy a messzi messzi jövőben zenekart akarok alapítani. Csak sajnos a városomban ahol lakok nincs semmilyen ismerősöm.... tovább nem mondok semmit. Legfeljebb privátban.
2020. okt. 11. 19:50
51/60 anonim válasza:
Zaklatjuk bizony a gyereket. 14 éves, ne a szobájában poshadjon. Van a kertben elég munka, tessék a jó levegőn ellátni azt. Fát vágni, füvet nyírni, állatokat etetni. Meg elmenni biciklizni. Nem selejtet akarunk nevelni, aki csak kaffog a monitor mellett nyálfolyatva, hogy "anya vacsora", hanem tesz is valamit a családi léthez.
52/60 A kérdező kommentje:
munka, munka, munka, munka...
2020. okt. 13. 19:51
53/60 anonim válasza:
Jobb mint huszonévesen a gépen lógni életképtelenül, és arról nyafogni hogy mi lenne ha lenne egy együttesed...
54/60 anonim válasza:
#52 Bizony, bizony! Általában az szükséges ahhoz, hogy az ember valahogy meg tudjon élni. Hogy jobban vagy rosszabbul, az már tőle is függ.
55/60 A kérdező kommentje:
Hamár te is a hülye életet választod, akkor lógok a gépemen :D nem szó szerint kapis?
2020. okt. 13. 23:57
56/60 anonim válasza:
Szerencsétlen szüleid.. Szar lehet egy magadfajta selejttel nyakukon.
57/60 A kérdező kommentje:
Nyasged. Különben is ők akartak sajnos gyereket szülni, én nem is akartam megszületni. Remélem elkapom a vírust. Legalább nem lesz kész szenvedés az életem!
2020. okt. 14. 01:48
58/60 anonim válasza:
Jaj, jaj, és mivel nem te akartál megszületni, igazolva látod hogy huszonévesen élősködsz.... Tipikus kiskamasz-hiszti. Ha van eszük kibasznak otthonról, és akkor muszáj lesz észhez térned. Mivel még nem vagy túl idős, akár még jó életed is lehet ha hajlandó vagy a gyerekes hisztivel felhagyni, és saját magadért tenni.
59/60 A kérdező kommentje:
Úgy is már az öngyilkos kötélen gondolkoztam. Nem akarom, hogy a Föld 1+ értelmetlen ember miatt szenvedjen aki nem csinál hasznosat.
2020. okt. 14. 10:28
60/60 anonim válasza:
Most jön az érzelmi zsarolás kör? Inkább "öngyi" leszel minthogy ne tartsanak el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!