A te szüleid is mindig zaklatnak azzal, hogy ne gépezzél állandóan hanem menj ki a levegőre "játszani" és tanulj mint az óvodások? Nem értem mi a bajuk azzal, hogy állandóan gépezek. Annyira idegesítőek. Ez a hobbim. Nem tudok változtatni ezen.
Annak nem örülnek, hogy néha-néha lemegyek hozzájuk amikor vendégek jönnek és segítek csak a mosogatásban?! 21/F vagyok amúgy...
És örüljenek, hogy nem megyek a kocsmába, és nem megyek ki a városba éjszaka mint egyesek. Nem csak lustaságom van a sétálással és a vásárlással hanem nem szeretem az ismeretlen embereket. Hogyis mondjam egyedül sajnos nem tudnám eltartani magamat. Különben is van néhány testi betegségem...
Amúgy a messzi messzi jövőben zenekart akarok alapítani. Csak sajnos a városomban ahol lakok nincs semmilyen ismerősöm.... tovább nem mondok semmit. Legfeljebb privátban.
Borítékolom hogy troll vagy, mert ennyire hülye senki sem lehet. Na de tegyünk úgy mintha igaz lenne a szitu:
Tehát: huszonegy évesen nem dolgozol, házimunkát nem végzel, kifogást kifogásra gyártasz, és mint egy tíz éves kölök, arról álmodozol hogy majd egyszer együttesed lesz, de az emberektől félsz, tehát ha lenne tehetséged-amit erősen kétlek hogy van-akkor se tudnád kezelni a helyzetet amik a zenész léttel járnak. Emellé még van pofád hozzáfűzni, hogy örüljenek, nem kocsmázol-az ő pénzükből, mivel jövedelmed zéró van. 21 évesen ennyire ne legyen esze valakinek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!