Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A te szüleid is mindig zaklatn...

A te szüleid is mindig zaklatnak azzal, hogy ne gépezzél állandóan hanem menj ki a levegőre "játszani" és tanulj mint az óvodások? Nem értem mi a bajuk azzal, hogy állandóan gépezek. Annyira idegesítőek. Ez a hobbim. Nem tudok változtatni ezen.

Figyelt kérdés

Annak nem örülnek, hogy néha-néha lemegyek hozzájuk amikor vendégek jönnek és segítek csak a mosogatásban?! 21/F vagyok amúgy...

És örüljenek, hogy nem megyek a kocsmába, és nem megyek ki a városba éjszaka mint egyesek. Nem csak lustaságom van a sétálással és a vásárlással hanem nem szeretem az ismeretlen embereket. Hogyis mondjam egyedül sajnos nem tudnám eltartani magamat. Különben is van néhány testi betegségem...

Amúgy a messzi messzi jövőben zenekart akarok alapítani. Csak sajnos a városomban ahol lakok nincs semmilyen ismerősöm.... tovább nem mondok semmit. Legfeljebb privátban.

2020. okt. 11. 19:50
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
Már itthon is vannak hikikomorik?
2020. okt. 11. 21:06
 22/60 anonim ***** válasza:
84%

Bele gondoltal a jovobe?

Te azt valasztod hogy ott ulsz egy gep elott. Es ennyi mint egy eletkeptelen... a mama hotel kenyelmes... kesobb mit fognak latni beloled? Egy szanalmas felnőtt ferfit az anyja szoknyaja alatt buzologve...

Nem szerzel baratokat akikkel utazgatsz, felfedezel, szorakozol nevettek, hulyeskedtek. Lemaradsz a lehetosegtol hogy megtalald azt a lanyt. Az izgalmakat a szeretet a gondoskodast. Akikvel leelned az eletedet, kozos kucko, esti filmezesek, szorakozas, nyari ejszakaba huzodo koktelozasok, utazasok, nevetesek, a szex a konyhapulton, a kozos babatok, az elet...

Mindent eldobsz egy szros gep miatt 😂

Olyan nincs hogy nem tudod ellatni magad. Barom

2020. okt. 11. 21:06
 23/60 A kérdező kommentje:

Nem vagyok barom, ember vagyok.

Arra gondoltam 19-es, hogy nálad mivan. Mit csinálnak veled a szüleid stb... :D

2020. okt. 11. 21:08
 24/60 anonim ***** válasza:
96%

"tanulj mint az óvodások"

🤔

"Nem tudok változtatni ezen."

Ha nem tudsz nem gepezni, függő vagy. Keress segítséget.

2020. okt. 11. 21:23
 25/60 A kérdező kommentje:
Oksa. Bár jobb gépfüggőnek lenni, mint szexfüggőnek (legalább nem kapok el semmit sem a csajtól) vagy pedig alkoholfüggőnek vagy bármi másnak...
2020. okt. 11. 21:28
 26/60 anonim ***** válasza:
62%
Troll vagy XD
2020. okt. 11. 21:33
 27/60 A kérdező kommentje:
oké troll vagyok. lebuktam. örülsz?
2020. okt. 11. 21:34
 28/60 anonim ***** válasza:
88%
Nem volt rossz próbálkozás, csak kicsit túltoltad.
2020. okt. 11. 21:37
 29/60 A kérdező kommentje:
Szóval te szerinted minden ilyen kérdés fake? mivel bizonyítsam be, hogy igazat mondok amúgy? Ha kamuznék, akkor nem raknék fel ilyet.
2020. okt. 11. 21:38
 30/60 anonim ***** válasza:
62%
Hát elég gáz ha tényleg nem kamu, és fel sem fogod hogy egy hülye gép miatt elcseszed az életed....
2020. okt. 11. 21:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!