A te szüleid is mindig zaklatnak azzal, hogy ne gépezzél állandóan hanem menj ki a levegőre "játszani" és tanulj mint az óvodások? Nem értem mi a bajuk azzal, hogy állandóan gépezek. Annyira idegesítőek. Ez a hobbim. Nem tudok változtatni ezen.
Annak nem örülnek, hogy néha-néha lemegyek hozzájuk amikor vendégek jönnek és segítek csak a mosogatásban?! 21/F vagyok amúgy...
És örüljenek, hogy nem megyek a kocsmába, és nem megyek ki a városba éjszaka mint egyesek. Nem csak lustaságom van a sétálással és a vásárlással hanem nem szeretem az ismeretlen embereket. Hogyis mondjam egyedül sajnos nem tudnám eltartani magamat. Különben is van néhány testi betegségem...
Amúgy a messzi messzi jövőben zenekart akarok alapítani. Csak sajnos a városomban ahol lakok nincs semmilyen ismerősöm.... tovább nem mondok semmit. Legfeljebb privátban.
Bele gondoltal a jovobe?
Te azt valasztod hogy ott ulsz egy gep elott. Es ennyi mint egy eletkeptelen... a mama hotel kenyelmes... kesobb mit fognak latni beloled? Egy szanalmas felnőtt ferfit az anyja szoknyaja alatt buzologve...
Nem szerzel baratokat akikkel utazgatsz, felfedezel, szorakozol nevettek, hulyeskedtek. Lemaradsz a lehetosegtol hogy megtalald azt a lanyt. Az izgalmakat a szeretet a gondoskodast. Akikvel leelned az eletedet, kozos kucko, esti filmezesek, szorakozas, nyari ejszakaba huzodo koktelozasok, utazasok, nevetesek, a szex a konyhapulton, a kozos babatok, az elet...
Mindent eldobsz egy szros gep miatt 😂
Olyan nincs hogy nem tudod ellatni magad. Barom
Nem vagyok barom, ember vagyok.
Arra gondoltam 19-es, hogy nálad mivan. Mit csinálnak veled a szüleid stb... :D
"tanulj mint az óvodások"
🤔
"Nem tudok változtatni ezen."
Ha nem tudsz nem gepezni, függő vagy. Keress segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!