Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A te szüleid is mindig zaklatn...

A te szüleid is mindig zaklatnak azzal, hogy ne gépezzél állandóan hanem menj ki a levegőre "játszani" és tanulj mint az óvodások? Nem értem mi a bajuk azzal, hogy állandóan gépezek. Annyira idegesítőek. Ez a hobbim. Nem tudok változtatni ezen.

Figyelt kérdés

Annak nem örülnek, hogy néha-néha lemegyek hozzájuk amikor vendégek jönnek és segítek csak a mosogatásban?! 21/F vagyok amúgy...

És örüljenek, hogy nem megyek a kocsmába, és nem megyek ki a városba éjszaka mint egyesek. Nem csak lustaságom van a sétálással és a vásárlással hanem nem szeretem az ismeretlen embereket. Hogyis mondjam egyedül sajnos nem tudnám eltartani magamat. Különben is van néhány testi betegségem...

Amúgy a messzi messzi jövőben zenekart akarok alapítani. Csak sajnos a városomban ahol lakok nincs semmilyen ismerősöm.... tovább nem mondok semmit. Legfeljebb privátban.

2020. okt. 11. 19:50
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:

Nekem ez az életem.

És azt mondjátok nincsen életem, pedig van hiszen a gta a karakterem!

Ezt a gta-ás szöveget most találtam ki, ha te szerinted ez így van ahogy az előbb írtad.

2020. okt. 11. 21:49
 32/60 anonim ***** válasza:
49%

Unatkozhatsz látom, sebaj kicsit én is xD

nézelődj a szexualitás kategóriában

vagy menj nézni egy kis tvt :P

2020. okt. 11. 21:51
 33/60 A kérdező kommentje:
Jó ötlet. Úgyis csak bunkók válaszolnak nekem. Mármint az egyesek a bunkók mint te!
2020. okt. 11. 21:53
 34/60 anonim ***** válasza:
87%
Kár hogy amit te csinálsz nem élet, csak létezés. Mit gondolsz mikor unnak bele a szüleid hogy kihasználod őket, és holt teher vagy a nyakukon? Mikor kezded a saját valós életedet építeni?
2020. okt. 11. 21:54
 35/60 A kérdező kommentje:
Ha lenne egy saját zenekarom mondjuk 4 éve, akkor szerintem már rég nem lennék velük...
2020. okt. 11. 22:00
 36/60 anonim ***** válasza:

unalom unalom sokmindenre képes

amúgy ha nem troll vagyok adj meg valami közösségit

vagy a zenekarod XDD

2020. okt. 11. 22:03
 37/60 A kérdező kommentje:
facebook.
2020. okt. 11. 22:05
 38/60 anonim ***** válasza:
82%
A zenekar gyerekes ábránd, nem terv. Valami esetleg, amiből meg is tudsz élni? A zenéléshez némi alapképzettség sem ártana, tehetséggel karöltve. Megsúgom: az hogy otthon nyomkodod a billentyűket, nem számít képzettségnek.
2020. okt. 11. 22:12
 39/60 anonim ***** válasza:
80%
Fú de gáz...
2020. okt. 11. 22:13
 40/60 anonim ***** válasza:
69%

MOst nagyon morbid leszek, ezért a széplelkűektől előre is elnézést kérek.

Tegyük fel, hogy a szüleidet holnap autóbaleset éri és mindketten meghalnak. OK, laksz tovább a lakásban. Miből fogod fizetni a költségeket? Egyáltalán: tisztában vagy azzal, hogy pl. az áramért (meg egy csomó másért is) fizetni kell? Mit fogsz enni, inni? HOgyan fogod ellátni magad.

Még ha nagyon gazdagok a szülők, a pénzt simán fel lehet élni, főleg ha gépfüggő vagy, nyilván arra is rengeteget fogsz költeni. Előbb-utóbb (valószínűleg inkább előbb) igencsak nagy kakiban leszel.

Amúgy szüleid helyében én határidőt adnék (nem túl hosszút, kaptál így is eleget): munkát KELL találnod vagy találni egy normális képzést, amivel olyan szakmát szerezhetsz, amiben el tudsz helyezkedni. Addig is, amíg nem találod meg a megfelelőt (határidő végéig), kötelességed a házimunkából kivenni a részedet, méghozzá jó nagy részt, mivel nincs más értelmes dolgod. Takaríthatsz, moshatsz, teregethetsz, elmész bevásárolni, még főzni is megtanulhatsz. Ezek később is mind a hasznodra fognak válni.

Amennyiben nincs változás, a határidő lejárta után lehet szépen összecsomagolni (a legszükségesebb ruhaneműket + amit a saját pénzedből szereztél be, mást nem vihetsz el) és költözni...

2020. okt. 11. 22:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!