A te szüleid is mindig zaklatnak azzal, hogy ne gépezzél állandóan hanem menj ki a levegőre "játszani" és tanulj mint az óvodások? Nem értem mi a bajuk azzal, hogy állandóan gépezek. Annyira idegesítőek. Ez a hobbim. Nem tudok változtatni ezen.
Annak nem örülnek, hogy néha-néha lemegyek hozzájuk amikor vendégek jönnek és segítek csak a mosogatásban?! 21/F vagyok amúgy...
És örüljenek, hogy nem megyek a kocsmába, és nem megyek ki a városba éjszaka mint egyesek. Nem csak lustaságom van a sétálással és a vásárlással hanem nem szeretem az ismeretlen embereket. Hogyis mondjam egyedül sajnos nem tudnám eltartani magamat. Különben is van néhány testi betegségem...
Amúgy a messzi messzi jövőben zenekart akarok alapítani. Csak sajnos a városomban ahol lakok nincs semmilyen ismerősöm.... tovább nem mondok semmit. Legfeljebb privátban.
A tesóidnak nem feladata eltartani téged, mivel te magad is már nagykorú vagy. Szóval erre a helyedben nem számítanék.
Olyan munkát keress, amivel tudsz saját jövedelmet szerezni. Ha ennyire szereted a hangszereket, a zenét, akkor miért nem tanultál tovább ilyen irányban? Vannak zeneiskolák, középiskolák is, sőt felsőfokú képzés is létezik. Ott valóban megtanulhattál volna rendesen hangszeren játszani, feltéve, ha valóban van tehetséged. Én attól tartk, hgy nálad ez utóbbival van gond már alapból.
Keress munkát pl. hangszerboltban. Oda még zenészek is bejárhatnak, szerezhetsz kapcsolatokat, akik releváns segítséget tudnak esetleg adni. A lényeg, hogy legyen saját jövedelmed, napi rendszeres elfoglaltságod, feladatod, olyan ami egyfajta felelősségvállalással jár.
Szóval keress munkát, gyűjts pénzt, aztán iratkozz be pl. ide: [link]
Viszonylag kicsi a kereslet szerintem harmonikajavításra. Kiegészítő jövedelemnek jó lehet, de megélhetési forrásként nem számítanék rá.
Előbb tanulj, szerezz alapokat, és utána alapíts zenekart. Azt is könnyebb lenne, ha megfelelő emberek közé járnál. Senki nem fog bekopogtatni hozzád, hogy "na helló, Józsi, jöttem zenekart alapítani veled".
Sajnos :D
És azért szeretnék saját bandát alapítani, hogy a rokonaim és ismerőseim jókat mulassanak a koncertjeimen amikor a saját dalunkat játszuk.
Pl. God's Not Dead, Drunken Sailor, Igyunk Pálinkát stb... :) köszi a választ. Szeretnéd amúgy privátban folytatni? :)
Nem szeretném privátban folytatni. Amit kell, itt is el tudsz mondani, és én is tudok válaszolni, ha tudok.
"Nem szeretem ha rám néznek"
HOgyan akarsz zenekarral kiállni szerepelni, ha nem bírod, ha néznek? Ez elég nehezen fog összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!