Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A te szüleid is mindig zaklatn...

A te szüleid is mindig zaklatnak azzal, hogy ne gépezzél állandóan hanem menj ki a levegőre "játszani" és tanulj mint az óvodások? Nem értem mi a bajuk azzal, hogy állandóan gépezek. Annyira idegesítőek. Ez a hobbim. Nem tudok változtatni ezen.

Figyelt kérdés

Annak nem örülnek, hogy néha-néha lemegyek hozzájuk amikor vendégek jönnek és segítek csak a mosogatásban?! 21/F vagyok amúgy...

És örüljenek, hogy nem megyek a kocsmába, és nem megyek ki a városba éjszaka mint egyesek. Nem csak lustaságom van a sétálással és a vásárlással hanem nem szeretem az ismeretlen embereket. Hogyis mondjam egyedül sajnos nem tudnám eltartani magamat. Különben is van néhány testi betegségem...

Amúgy a messzi messzi jövőben zenekart akarok alapítani. Csak sajnos a városomban ahol lakok nincs semmilyen ismerősöm.... tovább nem mondok semmit. Legfeljebb privátban.

2020. okt. 11. 19:50
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:
Az a szuper, hogy nagy családom van. Sok nagytesóm van. De végre mégegy normális válasz jött nekem. Próbálok igyekezni, csak olyan nehéz az élet! Kéne olyan munka ami a zenekar alapításra hajt. Harmonikázás a hobbim!
2020. okt. 11. 23:00
 42/60 anonim ***** válasza:
94%

A tesóidnak nem feladata eltartani téged, mivel te magad is már nagykorú vagy. Szóval erre a helyedben nem számítanék.

Olyan munkát keress, amivel tudsz saját jövedelmet szerezni. Ha ennyire szereted a hangszereket, a zenét, akkor miért nem tanultál tovább ilyen irányban? Vannak zeneiskolák, középiskolák is, sőt felsőfokú képzés is létezik. Ott valóban megtanulhattál volna rendesen hangszeren játszani, feltéve, ha valóban van tehetséged. Én attól tartk, hgy nálad ez utóbbival van gond már alapból.

Keress munkát pl. hangszerboltban. Oda még zenészek is bejárhatnak, szerezhetsz kapcsolatokat, akik releváns segítséget tudnak esetleg adni. A lényeg, hogy legyen saját jövedelmed, napi rendszeres elfoglaltságod, feladatod, olyan ami egyfajta felelősségvállalással jár.

Szóval keress munkát, gyűjts pénzt, aztán iratkozz be pl. ide: [link]

2020. okt. 11. 23:23
 43/60 A kérdező kommentje:
Köszike a választ. Gondolkoztam már harmonikajavítás munkán is. Olyan zenekart akarok ami keresztény-rock, vagy pedig ír kelta zene lenne. Járok zeneiskolába, de csak új dalokat tanulni kotta alapján, és szoktam is kiállni rendezvényeken néhány dalra amikor ilyen előadás van. Tehát inkább egy remek zenekar szuper lenne. Vagy ahogy a másikat is írtam harmonika hangszer javításon.
2020. okt. 11. 23:32
 44/60 anonim ***** válasza:
100%

Viszonylag kicsi a kereslet szerintem harmonikajavításra. Kiegészítő jövedelemnek jó lehet, de megélhetési forrásként nem számítanék rá.

Előbb tanulj, szerezz alapokat, és utána alapíts zenekart. Azt is könnyebb lenne, ha megfelelő emberek közé járnál. Senki nem fog bekopogtatni hozzád, hogy "na helló, Józsi, jöttem zenekart alapítani veled".

2020. okt. 11. 23:40
 45/60 A kérdező kommentje:

Sajnos :D

És azért szeretnék saját bandát alapítani, hogy a rokonaim és ismerőseim jókat mulassanak a koncertjeimen amikor a saját dalunkat játszuk.

Pl. God's Not Dead, Drunken Sailor, Igyunk Pálinkát stb... :) köszi a választ. Szeretnéd amúgy privátban folytatni? :)

2020. okt. 11. 23:44
 46/60 anonim ***** válasza:
Jó, de, na, annyira figyelj, hogy ne álljon le a bélmozgásod; mert a jó emésztéshez szerintem egy napon időnként kell beiktatni ilyen 5 perces mozgásokat. Én arra gondolok, hogy ahányszor eszel, annyiszor mondjuk napi 5 percet akár helyben futsz, vagy ha van nagyobb helyed, ahol be tudsz gyorsulni , akkor föl-alá rohangálsz 5 percig. Amúgy szal lehet, hogy most nem érzed, de a huszas éveid vége felé szerintem majd ilyen 5perces mozgásokat azért majd kell beiktatni minden nap, hogy flottul menjen az emésztésed. Arra is jó, hogy vérkeringésed felpezsdíti, élénkít. Meg szóval sikeres emésztéshez is hozzájárul a mozgás. Meg amúgy, érdekesség-képpen , láttam egy videót, az volt, hogy van ilyen aurafotózó-gép, elment egy informatikus, ülőmunkát végző csávesz aurafényképezésre; és akkor nem volt túl világos az aurája; és akkor az auraelemző megkérte, hogy mozogjon egy kicsit, pár guggolás, karkörzés, asszem két percig; és akkor utána csináltak mégegy aurafotót, és akkor sokkal, nagyon látványosan világosabb lett az aurája. Tehát azért valamennyi mozgás nagyon fontos. Huszas éveid végén legkésőbb megérted, érezni fogod ezt, hogyha lesz egy ilyen ülős életmódod neked. Tehát egy picike mozgás az kell. Meg szal tényleg fel is tud frissíteni, de szóval nem kell addig rohanni, mint tesiórán, hogy kihajtják belőled a szusszt, de azért valamennyi kell az emésztésednek.
2020. okt. 11. 23:47
 47/60 A kérdező kommentje:
Értem. Az a jó, hogy a harmonikázást és a kosárlabdázást, meg a kutyázást is szeretem. Mind a három megvan a nagy udvarunkon, és nem kell ismeretlenek közé mennem. Nem szeretem ha rám néznek, és különben is, volt már néhány alkalom amikor kiröhögtek néhány mp-ig és rosszul esett. Még verekedni sem akarok.
2020. okt. 11. 23:51
 48/60 anonim ***** válasza:
A kosárlabda az, ha egyedül játszod, az nem feltétlenül annyira intenzív, szerintem azért tehát egy kis futás az jól jönne;de szerintem labdapattogtatással lehet,hogy nem tudnál annyira hatékonyan futni; tehát szal az intenzitás szerintem azért az is lényeges lehet; de szóval szerintem egy 4-5 perc futás talán kéne. Mert szal ha csak pattogtatod, meg lépegetsz a labdával, meg néha rádobsz a kosárra, az szerintem nem olyan intenzív.
2020. okt. 11. 23:56
 49/60 anonim ***** válasza:

Nem szeretném privátban folytatni. Amit kell, itt is el tudsz mondani, és én is tudok válaszolni, ha tudok.

"Nem szeretem ha rám néznek"

HOgyan akarsz zenekarral kiállni szerepelni, ha nem bírod, ha néznek? Ez elég nehezen fog összejönni.

2020. okt. 12. 15:49
 50/60 A kérdező kommentje:
Ez igaz. De a privát családi koncertekkel és rövid rendezvény koncertekkel ahol harmonikázok kicsit, azok majd megszoktatja velem a lámpalázat.
2020. okt. 12. 15:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!