Szülők, hogyan fogadnátok, ha a gyereketek le akarna mondani az örökségről?
Az értelmemmel miért? Nem én gyűlölködök eszemet vesztve egy vadidegen emberre pusztán azért, mert ő úgy vélekedik, hogy ő bizonyos ok vagy okok miatt nem akar a szüleitől örökölni semmit. Ő így érzi, joga van hozzá. Az lenne a nagy értelem, ha beállnék a sorba szapulni őt egy olyan dolog miatt, amivel nekem se több, se kevesebb nem lesz?
Megdöbbentőek az emberek. Igaz már nem lep meg, korábban én voltam az a kommentelő akit ész nélkül habzó szájjal pontoztak le azért, mert nem akarják anyámék kiadni a nagyanyáméktól örökölt lakást... Mintha ettől az ő életük hiányt szenvedne.
Nem olvastam vissza...
Mi történhetett egy ilyen családban, hogy a huszonéves saját jólfelfogott érdekei ellenében ilyesmit kér...?
Soha nem tudhatja, mit hoz a jövő, mikor veszíti el állását, vagy egész vagyonát.... Bármi megtörténhet, amikor szüksége lehet az örökségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!