Szülők, hogyan fogadnátok, ha a gyereketek le akarna mondani az örökségről?
5-os jol irja. Ezert azt gondolnam velem köcsögoskodik, hogy ereztesse utal es tolem meg az se kellene, amit akkor kapna ha meghaltam.
Gondolom nem jo a viszonyotok es most valahigy kinyiot a csipaja. Ne irj ala semmit. Mondd, szeretnel 90 eves korodig elni addig sok viz lefolyik a Dunan es ha meghalsz egyszeruen elutasitja es kesz.
Azert lenne idiota mer lemond az örökségről?
Én pl lemondtam:)26vagyok az ocsém 24..En elkoltoztem othonrol 6éve(nagyon jo a viszonyom a csaladomal,parom van es nemsokafa kisbabank lesz)jól elunk halisten.
Viszont rengeteget láttam a világból hogy az örökség elosztása mire képes..szetszakitja a testvéreket.Nekem erre nem lesz szükségem 20-30év mulva:)Inkab a testverem szeretét valasztom mondhogy összeveszünk rajta,igy en a saját részemről lemondtam az ő javára:)Nekem nem lesz rá szükségem,neki meg igen:)lelehet pontozni de van akinel a szeretet többet jelent mind a pénz.
A szüleim büszkék ram hogy igy állok az élethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!