Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Minek vett nekem anyàm kaparós...

Minek vett nekem anyàm kaparós sorsjegyet ha úgy is elkéri a nyereményt?

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja hazaállított egy sorsjeggyel hogy hozta nekem. Én kicsit meglepődtem mert ő nem nagyon szokott ilyenekre költeni de örömmel megköszöntem és elraktam a fiókba,hogy majd lekaparom a barátnőmmel hátha úgy nagyobb szerencsém lesz. Kb 2 hét múlva eszembe is jutott,lekapartuk hàt nyert 30ezret,nagyon nagyon örültünk nyilván,fel is hívtam anyám mire mondja hogy ő is kér belőle,mondom még szép,persze! Aztán megbeszéltük hogy az árának a dupláját kiveszi belőle(4000Ft)a többi az enyém.

Aztán ma megkérdeztem végül is hogy beváltotta e. Erre csak odamorogta "Jaaa azt elköltöttem".

Ezzel egyébként nem is lenne semmi bajom,nyilván őt illeti,ő vette,ő a szülőm,de ha egyszer megígérte akkor miért nem tartja meg a szavát,főleg úgy hogy nekem vette? Semmi bajom nem lenne ha mondta volna hogy "Bocs Kicsim kinéztem valamit,és megveszem a nyereményből",de még meg se mondta ez zavar a legjobban.

(Ezt mind úgy mondom hogy nem nem vagyunk olyan helyzetben hogy kenyérre sem telik,teljesen normális anyagi helyzetben vagyunk.)

Egyébként mamámtól szoktam néha kapni sorsjegyet,ő mindig mondja hogy nem kéri vissza és nem is szokta.

2020. szept. 24. 19:10
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
94%

#40 Nem tudom felfogni, hogy miért a kérdezőt kell piszkálni, hogy menjen dolgozni.

Őt az bántja, hogy az édesanyja NEKI vette a sorsjegyet, és mikor megtudta, mennyi a nyeremény,ő is kért belőle. A kérdező azt mondta, idézem:"még szép,persze! Aztán megbeszéltük hogy az árának a dupláját kiveszi belőle(4000Ft)a többi az enyém."

Itt az a gond, hogy anyuka nem tartotta be a szavát.

A másik meg, a reggel 7:30-16-ig időtartamot nyugodtan vehetjük 8 és fél órás munkaidőnek, lévén, hogy a kérdező 16 éves és ebben a korban az a dolga, hogy tanuljon. Akkor pedig szombat-vasárnap hadd pihenjen már, ahogy a többi dolgozó is szokta.

A kérdezőnek van félretett pénze, miért menjen dolgozni? Nem kenyérre kell.

Hogy az apja mit és hogy akar, az meg legyen az ő dolga. Ismeretlenül szerintem senkinek nincs joga ebben a kérdésben dönteni. Meg különben is, mi van akkor, ha a kérdező nem akar Szicíliába menni?

Még mielőtt valamit beszólnál: Két gyereket neveltem fel, tanultak, amikor annak volt az ideje, most pedig dolgoznak, mert annak van itt az ideje.

2020. szept. 25. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!