Ti ha nyernétek egy kaparós sorsjegyen, vagy lottón haverotokkal/ barátotokkal, akkor el osztanátok a nyereményt?
Csak érdekel, hogy ti hogy gondoljátok, mert haverral kaparós sors jegyeztünk felesbe fizetve és ki jelentette, hogy ha nyerünk 50 ezret, akkor ad 10 ezret és a többi az övé.
"Szerencsére" nem nyertünk, de ha nyertünk is volna, tényleg a 50-50% lett volna az igazságos.
Igen tudom nyeremény játékozni nem szabad, maximum egyedül, mert ha jól jövünk ki a végén, abból csúnya veszekedés is lehet.
miért lett volna övé a nagyobb része?
én nem szerencsejátékozok, de ha csinálnám, akkor igazságosan osztanám el! vagy talán testvériesen...
24F
Nem értem. Ha felesben fizettétek, akkor miért járt volna neki nagyobb összeg? Egyáltalán nem logikus.
Én csak egyedül szoktam ilyeneket venni :) Így nincs gond.
Micsoda barát :D
Ha felesben fizettétek, felesben kell osztozkodni. Ez szerintem egyértelmű.
Anno mi 2x nyertünk haverral és eszünkbe sem jutott, hogy ne felesben osszuk el a pénzt. Nem volt nagy összeg, de na. Illetve középsulis koromban egyik haverommal találtunk pénzt az utcán, jégkrémet vettünk belőle és azt feleztük meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!