Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Átverés lenne? Kapard le az 5...

Átverés lenne? Kapard le az 5 ingyenes sorsjegyet most a 30,3 milliárdos nyeremény mellé! 1 áráért, plusz 5 INGYEN kaparós sorsjegy

Figyelt kérdés

Beérkező levelek x EuroJackpot 4:02 (13 órával ezelőtt) Már most pénteken az EuroJackpot 30,3 milliárd Ft-ot ér! JÁTSSZ ONLINE MOST 50%-os KEDVEZMÉNY 2 számmező 1 áráért, plusz 5 INGYEN kaparós sorsjegy

Egy óra múlva a Microsoft Outlook letiltotta a levelet

550 5.1.8 Message rejected: Access denied due to spamming (vade) - code_501

#csalás #EuroJackpot #lehúzás lehet?
2020. febr. 6. 17:56
 1/4 Mr. V. ***** válasza:
100%

1. Regisztráltál az Eurojackpot vagy a Szerencsejáték oldalán?

2. Engedélyezted nekik, hogy promó anyagot küldjenek?

3. A feladó mailcíme az az eurojackpot pont com vagy a szerencsejatek pont hu? Ha egyik sem, nem ők küldték, tehát spam!

De mivel a tárgy előtt írtál egy x-et, az azt jelenti, hogy reklámként van feltüntetve.

Mellesleg a szerencsejatek hu oldalán NEM szerepel semmi ilyesfajta "KEDVEZMÉNY" az adott játékra.

Ja igen, ami neked is feltűnhet, hogy ONLINE kell játszanod, de majd kipostáznak neked 5 kaparós sorsjegyet. Ami ONLINE játék, az ONLINE és nem fele ilyen, fele olyan. Akkor ONLINE kéne mondjuk másik játékon (pl. lottó) 5x játszanod, de nem egy papír alapún, amiről semmit nem tudsz (nyerési esély, típus, ár, stb.).

Minden, amit ingyen kínálnak, az átverés!

2020. febr. 6. 19:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Szerintem is csalás az egész
2020. febr. 7. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Lottoland.eu oldal?

Az nagyon atveros oldal, nem is ertem miert nincs betiltva azota az oldal

2020. febr. 7. 18:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Tul. képpen mobilon szerettem volna lottózni, ezt is írtam be a keresőmbe, és a lapok szépsorban elvezettek ehhez a csaláshoz. Még a Telekomot is belekeverték, mint szervezőt, gondolom, hogy hihetőbb legyen.
2020. febr. 9. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!