Minek vett nekem anyàm kaparós sorsjegyet ha úgy is elkéri a nyereményt?
Kb 1 hónapja hazaállított egy sorsjeggyel hogy hozta nekem. Én kicsit meglepődtem mert ő nem nagyon szokott ilyenekre költeni de örömmel megköszöntem és elraktam a fiókba,hogy majd lekaparom a barátnőmmel hátha úgy nagyobb szerencsém lesz. Kb 2 hét múlva eszembe is jutott,lekapartuk hàt nyert 30ezret,nagyon nagyon örültünk nyilván,fel is hívtam anyám mire mondja hogy ő is kér belőle,mondom még szép,persze! Aztán megbeszéltük hogy az árának a dupláját kiveszi belőle(4000Ft)a többi az enyém.
Aztán ma megkérdeztem végül is hogy beváltotta e. Erre csak odamorogta "Jaaa azt elköltöttem".
Ezzel egyébként nem is lenne semmi bajom,nyilván őt illeti,ő vette,ő a szülőm,de ha egyszer megígérte akkor miért nem tartja meg a szavát,főleg úgy hogy nekem vette? Semmi bajom nem lenne ha mondta volna hogy "Bocs Kicsim kinéztem valamit,és megveszem a nyereményből",de még meg se mondta ez zavar a legjobban.
(Ezt mind úgy mondom hogy nem nem vagyunk olyan helyzetben hogy kenyérre sem telik,teljesen normális anyagi helyzetben vagyunk.)
Egyébként mamámtól szoktam néha kapni sorsjegyet,ő mindig mondja hogy nem kéri vissza és nem is szokta.
16 vagyok azért nem váltottam be.
Faggatni nem nagyon akarom hogy mire költötte(Szerintem az élősködő pasijára költötte,arra megy el minden pénze),de annyival elintézte hogy ""lehet"" kifizeti azt amire költeni akartam(a hàziàllatom műtétjère(van rà pénzem csak így mégis kényelmesebb lett volna hogy nem kell a zsebpénzemhez nyúlnom)).
De akkor nem csak én érzem ezt unfairnak,a haverom és a nagymamám is kiakadtak...
Szörnyű...
Mármint nem az, hogy kiakadtak :)
😥
Nekem nem ez jön le.
"Kb 1 hónapja hazaállított egy sorsjeggyel hogy hozta nekem. Én kicsit meglepődtem mert ő nem nagyon szokott ilyenekre költeni de örömmel megköszöntem és elraktam a fiókba"
Magam is szülő vagyok, de ilyesmire sosem lennék képes.
Nézd az egyetlen jó oldalát: tanultál az esetből. Gondolom, nem kell bővebben elmagyaráznom.
Nem sértegetni akarom az édesanyád, de eléggé szánnivaló jellem.
A kis állatodnak meg mielőbbi jobbulást a műtét után.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!