Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Huszonévesek, akik elköltöztet...

Huszonévesek, akik elköltöztetek otthonról, milyen gyakran jártok haza a szülőkhöz?

Figyelt kérdés

2020. szept. 22. 13:27
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

19 évesen költöztem el, kb 200 km-re, eleinte még kéthetente jártam haza, de inkább még a régi baráti köröm miatt, ahogy ők szép lassan elkoptak, illetve itt új barátaim lettek, fokozatosan ritkultak a hazautazásaim. Most már (27 vagyok) max negyedévente megyek haza. Nincs különösebben jó kapcsolat köztünk, és az utazás is nyűg, mert határon kell keresztülvergődni, ami azért erősen macera. Határ nélkül autóval az út meglenne két óra alatt, de így elég hektikus, karácsony környékén már nem is megyek inkább, mert legutóbb 6 órán keresztül szenvedtem a dugóban.

A férjemmel élek, és most már a kislányunkkal. Januárban voltam utoljára anyámnál (apám pár éve meghalt), aztán tavasszal volt tervben, de ugye jött a vírus, most meg kisbabával szerintem évekig nem fogom megkísérelni a határon való átkelést.

2020. szept. 23. 10:01
 32/34 anonim ***** válasza:
20km-re lakunk. Kb. 2-3 hetente, plusz ünnepekkor.
2020. szept. 23. 10:49
 33/34 anonim ***** válasza:
21 voltam mikor elköltöztem, 100km+, évente párszor egy-egy hétvégére otthon vagyok.
2020. szept. 23. 14:06
 34/34 anonim ***** válasza:

100 km-re lakom, egyedülálló vagyok és 3 hetente szoktam hazajárni egy hétvégére.

26/F

2020. szept. 23. 17:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!