Huszonévesek, akik elköltöztetek otthonról, milyen gyakran jártok haza a szülőkhöz?
Olyan fél óra kocsival a távolság. Minden héten elmegyünk, többnyire hétvégén. Megebédelünk, dumálunk egy kicsit, majd anyu pakol 3 napi kaját..De van amikor ők jönnek. Akkor hoznak 3 napi kaját. Anyum szerint kajával lehet a legjobban sporolni. Így mindig készít, hogy tudjunk spórolni.
28/F
Egyedül élek. És kb 15 km a távolság. Ennek ellenére jó ha negyedévente megyek el hozzájuk mivel apámmal nem jó a kapcsolatunk
20/F
Férjemmel élek (nemrég házasodtunk), én szüleimtől 25 km a távolság, anyósoméktól 120 km.
Egyetem alatt én két hetente jártam haza, párom minden hétvégén hazament, utána albérletbe költöztünk, anyósnak természetesen akkor is elvárás lett volna hogy a fia otthon legyen minden hétvégén...
Volt egy időszak hogy egyik héten én szüleimhez, másik héten az ő szüleihez mentünk, de abból elég hamar elég lett, nem volt egy nyugis hétvégénk, amikor kettesben otthon lehettünk, volna, nem volt időm a lakás körüli teendőket elvégezni se. Így 3 évvel később már havi 1-1-nél járunk, nagyon kell rá figyelni, nehogy anyósék megtudják, ha véletlenül az én szüleimhez többet megyünk, mert azon vérig sértődik.
Már előre félek mi lesz ha gyerek is lesz...
Havonta-kéthavonta egyszer. Én Bp-en élek, ők agglomerációban, kb 25 km. Vőlegényemmel élek. Eleinte gyakrabban jártam, de tanulok, dolgozom, ebben a félévben nincsen egyáltalán szabadnapom, mikor se suli se munka. Néha itt Bp-en találkozunk egy ebédre, mert bent dolgoznak, kijönnek az ebédszünetben, és legalább akkor együtt vagyunk. Telefonon minden nap vagy minden másnap beszélünk. 19 évesen költöztem el.
24n
120 km-re lakok tőlük, másfél óra kocsival, havonta 1-szer megyek 2 napra (szombat-vasárnap).
Szívesen mennék 2 hetente is, csak a munkahelyemen havonta 2-szer szombaton is be kell mennem. És ha 2-szer mennék, akkor otthon sosem lenne egy teljes hétvégém.
Ha közelebb laknék mondjuk 30 km-re akkor heti 1 napra mennék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!