Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Huszonévesek, akik elköltöztet...

Huszonévesek, akik elköltöztetek otthonról, milyen gyakran jártok haza a szülőkhöz?

Figyelt kérdés

2020. szept. 22. 13:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Kb 50 km-re lakom, 2-3 hetente megyunk a párommal, èvi harom- négy alkalommal jonnek ők is felénk. Nem szeretnek a városba jönni, ezért inkabb mi megyunk.
2020. szept. 22. 17:39
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Olyan fél óra kocsival a távolság. Minden héten elmegyünk, többnyire hétvégén. Megebédelünk, dumálunk egy kicsit, majd anyu pakol 3 napi kaját..De van amikor ők jönnek. Akkor hoznak 3 napi kaját. Anyum szerint kajával lehet a legjobban sporolni. Így mindig készít, hogy tudjunk spórolni.

28/F

2020. szept. 22. 17:46
 23/34 anonim ***** válasza:

Egyedül élek. És kb 15 km a távolság. Ennek ellenére jó ha negyedévente megyek el hozzájuk mivel apámmal nem jó a kapcsolatunk

20/F

2020. szept. 22. 17:47
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen költöztem koliba 200 km-re akkor kb 2-3 havonta jártam haza. 8éve élek külön (31 vagyok) de változó: van hogy 2 hetente van hogy havonta 1x. Igaz nem laknak messze, kb 40 km azt meg bringával lazán letolom :D
2020. szept. 22. 17:59
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
5 éve költöztem kulon, de egy községben élünk. Ha ráérek, atugrok egy kavera, vagy atmegyunk egyutt parommal, kisfiunkkal. Ha nem, anyukam atjon egy felorara unokazni legalabb. Koltozunk 40 km-rel odébb, de hetente egyszer minimum jonni fogunk. Parom heti 1x-2x megy anyukajahoz (40km), ő egyedül él. Mindketten nagyon jóban vagyunk saját és egymás szüleivel is.
2020. szept. 22. 18:20
 26/34 anonim ***** válasza:
73%

Férjemmel élek (nemrég házasodtunk), én szüleimtől 25 km a távolság, anyósoméktól 120 km.

Egyetem alatt én két hetente jártam haza, párom minden hétvégén hazament, utána albérletbe költöztünk, anyósnak természetesen akkor is elvárás lett volna hogy a fia otthon legyen minden hétvégén...

Volt egy időszak hogy egyik héten én szüleimhez, másik héten az ő szüleihez mentünk, de abból elég hamar elég lett, nem volt egy nyugis hétvégénk, amikor kettesben otthon lehettünk, volna, nem volt időm a lakás körüli teendőket elvégezni se. Így 3 évvel később már havi 1-1-nél járunk, nagyon kell rá figyelni, nehogy anyósék megtudják, ha véletlenül az én szüleimhez többet megyünk, mert azon vérig sértődik.

Már előre félek mi lesz ha gyerek is lesz...

2020. szept. 22. 18:29
 27/34 anonim ***** válasza:
59%

Havonta-kéthavonta egyszer. Én Bp-en élek, ők agglomerációban, kb 25 km. Vőlegényemmel élek. Eleinte gyakrabban jártam, de tanulok, dolgozom, ebben a félévben nincsen egyáltalán szabadnapom, mikor se suli se munka. Néha itt Bp-en találkozunk egy ebédre, mert bent dolgoznak, kijönnek az ebédszünetben, és legalább akkor együtt vagyunk. Telefonon minden nap vagy minden másnap beszélünk. 19 évesen költöztem el.

24n

2020. szept. 22. 20:35
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

120 km-re lakok tőlük, másfél óra kocsival, havonta 1-szer megyek 2 napra (szombat-vasárnap).

Szívesen mennék 2 hetente is, csak a munkahelyemen havonta 2-szer szombaton is be kell mennem. És ha 2-szer mennék, akkor otthon sosem lenne egy teljes hétvégém.

Ha közelebb laknék mondjuk 30 km-re akkor heti 1 napra mennék.

2020. szept. 22. 20:36
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen költöztem el. Mivel két unoka is van, aránylag gyakran. Ez nagyjából ha ki maxoljuk heti 1. Nem is lenne többre időnk, és kapacitásunk. De volt már ez két hét vagy havi 1 alkalom. Attól függ, hogyan alakulnak a napjaink.
2020. szept. 22. 22:40
 30/34 anonim válasza:
100%
20 évesen költöztem el, 200km van köztünk. Munka függvénye, de legtöbbször heti egyszer találkozunk. (Egyedül élek). Most 23 vagyok.
2020. szept. 22. 23:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!