Huszonévesek, akik elköltöztetek otthonról, milyen gyakran jártok haza a szülőkhöz?
Figyelt kérdés
2020. szept. 22. 13:27
11/34 anonim válasza:
Én a fővárosba költöztem egy szomszédos megyéből, 120k a távolság. Hetente, kéthetente járunk haza tesómmal (vele lakom, illetve a barátommal).
21/N
12/34 anonim válasza:
Anyutól és aputól is 20-20 perc távolságra lakom, anyuhoz hetente járok, vele szorosabb a kapcsolatom. Apuhoz havonta 1x általában de vele is nagyon jó a kapcsolat.
13/34 anonim válasza:
26 vagyok és 5 éve külföldön élek. Normális esetben évente 2-3 alkalommal megyek haza, de olyankor hosszabb időre, 2-3-4 hétre, ahogy alakul, mert így időben és pénzben is jobban megéri, mint gyakrabban járni rövidebb időkre. Idén a járvány miatt még nem voltam otthon, csak novemberben fogok tudni menni, de mivel dolgozni fogunk a házzal, felújítás, festés, selejtezés meg ilyesmi lesz, ezért a szokottnál is hosszabb időre tervezek maradni, nem tudom még, pontosan meddig. Munkahelyem nem probléma, tudom magammal vinni bárhová a munkámat.
14/34 anonim válasza:
19 évesen költöztem el. Kezdetben minden héten jártam, majd egyre ritkábban. Most 3-4 hetente.
15/34 anonim válasza:
Hetente/2 hetente az én szüleimhez, 1 varosban élünk. A párom szüleihez havonta 1x, ők 130km-re laknak.
16/34 anonim válasza:
Eleinte 2 hetente, most már 30 fele 4-6 hetente próbálok, de nem mindig sikerül.
17/34 anonim válasza:
300 meterre laktam egyedul eveken at. Volt hogy 2-3 hetig sem talalkoztunk.
18/34 anonim válasza:
80km-re költöztem el a páromhoz, de nagyon ritkán megyek haza. Idén most jöttek ők is meglátogatni minket.
Amikor koliban laktam is elég volt havi egyszer, volt, hogy ki maradt.
Anélkül is jó kapcsolatom a családommal, hogy nem járok hozzájuk heti szinten. Mindenkinek megvan a saját élete és ez így van rendben.
19/34 anonim válasza:
Változó. Általában kéthetente, ritkábban hetente (hétvégén).
20/34 anonim válasza:
250 km egyirányba (Budapestről költöztünk Sopronba), hetente - kéthetente megyek haza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!