Anyám miért nem akarja elhinni hogy nem járunk?
#120 De van olyan hogy nem tudom mit érzek.
Persze több kapcsolaton is túl vagyok de mind egyszerű volt átlagos (és néha unalmas is). De ilyen vagy akár ehez hasonló élethelyzetbe nem voltam
#121 köszi csak ez olyan új érzés egy régi kapcsolatba és zavar hogy nem tudom megfogalmazni meg hogy valójába mi is van köztünk. A megfoghatatlant akarom megfogni
Az a helyzet, ha teljesen semleges lenne, akkor egyértelműen ki tudnád jelenteni, hogy neked nem jön be, hiányzik egy nő az életedből, stb. De hezitalsz. Eltöprengtél, hogy valójában mit is érzel. Ha már meginogtal, az jelent "valamit". Egy (heteró) baratságban fel sem merül, hogy mi lenne, ha csók lenne, vagy ölelés stb, főleg nem 2 férfi között. A férfiak elég érzékenyek az ilyen témákra.
Szerintem, tudod, hogy vannak érzéseid, de szégyelled, hogy egy srác váltotta ki belőled. Félsz, hogy mi van, ha tovább mentek, de befuccsol és elveszited, mint barátot, mint társat. Így inkább csendben éled meg az érzéseid, elnyomva, mert ez a biztos, igy nem lehet baj.
Tiéd a döntés, hogy adsz egy esélyt, amiben ott a lehetőség, hogy valtozni fog kettőtök kapcsolata vagy pedig minden marad ilyen. Mindkettőnek van jó és rossz oldala. Nem tudsz jól vagy rosszul dönteni, mert igy is, úgyis valamit vesztessz vagy nyersz.
#121: "Ha meg úgy kényelmes, ahogy most vagytok, akkor mi a fenéért akarnátok változtatni ezen?" Mert tovább kell majd lépni előbb-utóbb. Azonban ez a "párkapcsolat" akadályozza a hetero kapcsolatokat, de egyidejűleg még nem is szexuális.
Nekem pl. kellenek a skatulyák, amik segítenek eligazodni. Ilyen szürke, olyan szürke. Néha fehér, néha fekete.
"Mert tovább kell majd lépni előbb-utóbb."
Miért is kéne? És ha nekik így jó, és esetleg így szeretnék leélni az életüket heteró párkapcsolat nélkül? És ha mondjuk emellett mégsem akarnak "hivatalosan" összejönni, hanem így se nem párként, se nem barátokként szeretnének együtt élni? Akkor miért is ne tehetnék ezt meg? Ha neked segítenek a skatulyák, az egy szuper dolog, de ne mások kapcsolataira húzgáld rá őket, hanem a sajátjaidra, amik téged személyesen érintenek!
#124 "Nem tudsz jól vagy rosszul dönteni, mert igy is, úgyis valamit vesztessz vagy nyersz"
Igen csak nem mindegy hogy, hogyha vesztek mit vesztek. Ezért félek/tartok ettől az egésztől. Ugyanakkor nem akarok egyhelyben toporogni és várni a csodát. De közbe (nagyon rossz tulajdonságom) borzasztóan nehezen megy a döntés és itt végképp, és tudom hogy egyedül kell el döntenem de olyan jó lenne valakinek átpasszolni hogy, tessék dönts helyettem. Most egy jó ideig ezen fogok agyalni hogy mi legyen vagy se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!