Anyám miért nem akarja elhinni hogy nem járunk?
Én nem értem hogy 20 év alatt hogy nem jöttél rá hogy full meleg vagy.
A legtöbb emberben a pubertás környékén születik meg a felismerés, de egyes melegek azt állítják hogy már óvodás korukban is tudták.
Szerintem ezeket mondd el neki is és beszéljétek ezt meg... egy esélyt szerintem mindenféleképpen adj a dolgoknak, aztán majd meglátjátok.
Sok sikert és majd írj, hogy mi lett végül😍
65:
"DE NEM vagyunk leszbik sem biszexuálisak,mert soha nem kívántam meg egyetlen csajt sem és ő sem."
De hát ez nem igaz, mert Te megkívántad őt (aki csaj) és ő is téged (aki szintén csaj).
A fenti mondatod azonos ezzel:
"Nem vagyok bzi, csak imádok pasikat dgni." (Filmrészlet, Queer As Folk)
Köszi, hogy válaszoltál a kérdéseimre!
Szerintem lányok iránt nem vonzódsz szexuálisan. Jelenleg nem. A válaszaidból is ez látszik. Az, hogy fiúkkal akarsz-e, esetleg konkrétan vele akarsz-e szexet, az egy másik dolog.
Az, hogy kritikusak voltatok egymás barátnőivel szemben, valamint az, hogy állandóan rá gondolsz, meg hogy mit mondott, illetve olykor túlzottan is félted, a törődés nagyon magas foka. A szerelemnek ezer arca van. Ez is egy, egy nem annyira kommersz arca. Akkor is szerelem, akármilyen kifejezést mondanak rá mások.
88: Mert még nagyon fiatalok vagytok.
A serdülőkor ma már hivatalosan is 28 éves korig tart.
20-25 éves kor az első szerelmi kapcsolat jellemző ideje lett. Egyetemistáknak, sokáig iskolába járóknak még később is gyakori, a huszas életévek.
A 26-ost is légyszi válaszold meg!
Köszi.
Homoromantikus szürke-aszexuális vagy demiszexuális lehetsz a leírtak alapján, de nem akarlak így látatlanul címkézgetni, olvasgass itt és döntsd el, illik-e rád valamelyik leírás: [link]
Teljesen okés, hogy ilyen "bonyolult" kapcsolatban vagytok, nincs veletek semmi baj. Nem mindenki egyforma és nem mindenkinek pontosan ugyanazt jelenti a párkapcsolat. Nagyon szerencsés vagy, hogy egy ilyen társ van melletted, mint ez az Ádám :)
A leglelső barátnőm viszonylag fiatalon volt. Az első két hónap az teljesen átlagos volt örültem ismerkedtem az érzéssel hogy milyen ha az embernek barátnője van. De 2-2,5 hónap után elkezdtem érzezni hogy sokkal kevesebb időt töltök Ádámmal mint elötte. Így elkezdtem egyre több időt tölteni vele ami azzal járt hogy a csajjal egyre kevesebbet amit hamar megszólt. Így hullámzó kapcsolatba azaz egyszer szeret egyszer nem. Kihúztunk egymas mellett még 8 hónapot azaz összesen 10-et majd a csaj szakított velem. Utána egy hónap győzködés után valahogy visszafogadott és még egy hónapig eggyütt voltunk azután ujra szakított velem.
Második kapcsolatom 6 hónapig tartott és megint azért szakított velem a csaj mert túl kevés időt töltök vele és túl sokat Ádámmal. Őt is próbáltam visszaszerezni de rájöttem hogy semmi értelme így azt is abbahagytam.
Harmadik kapcsolatom 5 hónapig tartott a már elhangzott indok miatt és itt már nem érdekelt hogy szakít velem.
Negyedik kapcsolatom szintén 5 hónapig tartott és itt volt az hogy már én mondtam a csajnak hogy szakítson velem ha nem tetszik neki hogy ennyit vagyok Ádámmal így vége lett annak a kapcsolatnam is.
Így az utolsó kapcsolatom után rájöttem hogy lehet akárhány barátnőm mindnek baja lesz azzal hogy mennyi időt töltök Ádámmal így abbahagytam a barátnő keresést mert teljesen értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!