Anyám miért nem akarja elhinni hogy nem járunk?
Igazából az a kérdés hogy szex van-e köztetek
?
Meg hogy mennyire tekintesz rá mint férfi vagy a neme kb semleges ( a kézzel fogható előnyöket pl magasabb erősebb emiatt megkéred erre vagy arra stb vonjuk most ki)
Volt barátnőd?
Vágysz barátnőre?
Azért mondja mert valóban minden jel erre utal.
Soha nem láttam olyat hogy két pasi akik csak barátok, ölelgetik egymást meg egy ágyban alszanak.
Nyilván tényleg nem vagytok együtt ha itt anonim módon is ezt állítod, hiszen itt nem lenne okod hazudni, úgysem ismer senki. De nem értem hogy akkor miért viselkedtek egy párként. Oké hogy szoros a kapocs, gondolom annyira mintha testvérek lennétek, de ezt még testvérek sem csinálják egymással, a jó testvérek sem. Pubertás után kizárt hogy egy ágyban aludnának, főleg ha van lehetőség széthúzni, ölelés meg max ünnepeken van.
Nekem úgy tűnik hogy szeretitek egymást (mármint ÚGY) csak még ti magatoknak sem vallottátok be, még nem tisztultak le az érzések. Mert ahogy anyukád is mondta hogy elfogadná, azt el lehet és nincs semmi baj azzal ha valaki a saját neméhez vonzódik, de ha tényleg csak barátok vagytok akkor ez elég gáz hogy párként viselkedtek, ez túl sok egy barátságba. Gondolom nemcsak anyukád hiszi hogy együtt vagytok, hanem az egész környezetetek.
Csajokkal hogy álltok? Egyikőtöknek sincs? Korábban voltak kapcsolataitok lányokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!