Anyám miért nem akarja elhinni hogy nem járunk?
"Meg hogy hogyan kéne kezdeményezni? Csókkal ..." Vagy simogatással. Vagy "alvás" közben "véletlenül" "odatéved" a kezed.
"de az meg olyan sok." Egy szakadékot sem lehet 2 lépésből átugrani.
"Meg mikor kell vagy mikor se hol és hogyan és ez is olyan összetett." Effektíven egy ágyban alszotok. Ha nincs nagy sivalkodás, anyádnak fel sem tűnne talán.
#82 a kérdést/válaszokat valószínüleg nem fogom megmutatni neki de volt már olyan hogy megkérdeztem tőle hogy szerinte mi van köztünk és csak annyit válaszolt hogy: valami ami több mint barátság. Utána meg másról kezdtünk el beszélni.
#83 azt hogy "Meg mikor kell vagy mikor se hol és hogyan és ez is olyan összetett." Azt úgy értettem hogy nem tudom hogy mikor van az a pillanat amikor kezdeményeznem kéne meg ilyenek.
Kedves kérdező, gyakorlatilag mindent csináltok szexen és csókolózáson kívül. Ez már egy párkapcsolat, függetlenül attól, hogy kimondjátok vagy sem. És értem, hogy bonyolult, viszont ha leegyszerűsíted, szerintem könnyebben fogtok boldogulni. :) A leegyszerűsítés pár kérdés megválaszolásából áll és utána cselekvésből.
Akarok beszélni vele? Igen/Nem.
Miért alszunk együtt?
Miért nem lánnyal akarok aludni?
Miért érzem azt, hogy neki olyan dolgokat is elmondhatok, amiket másnak nem?
Vonzónak tartom külsőleg és belsőleg? Igen/Nem.
Mit érzek, amikor másokkal (lányokkal) látom? (Úgy, hogy járnak)
Gondolok rá napközben?
Aggódom érte olykor?
Akarok beszélni vele? Igen
Miért alszunk együtt? Erre konkrét válasz nincs. Csak úgy, szeretem ha a közelembe van.
Miért nem lánnyal akarok aludni? Mert nem akarok barátnőt meg amúgy semmilyen kapcsolatot egy lánnyal
Miért érzem azt, hogy neki olyan dolgokat is elmondhatok, amiket másnak nem? Mert ez a bizalom és tudom hogy nem fogja elmondani senkinek és másba meg nem tudok ennyire bízni.
Vonzónak tartom külsőleg és belsőleg? Szerintem (talán) igen.
Mit érzek, amikor másokkal (lányokkal) látom? (Úgy, hogy járnak) hát minden barátnőjével elég kritikus voltam a kapcsolatuk elején utána meg néha zavart hogy nem tudok annyit találkozni vele de ez fordítva is így volt.
Gondolok rá napközben? Persze. Ha nincs velem akkor folyton rajta agyalok vagy amit mondott vagy amit én mondtam neki vagy ilyesmi.
Aggódom érte olykor? Igen, néha tulzásba is viszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!