Anyám miért nem akarja elhinni hogy nem járunk?
Ez biztos több mint barátság.
A kérdés az, hogy mikor mered onmagadnak is beismerni!
Tuti semleges volt neki,ha így van Ádámmal,ahogy már leírta.De majd meglátjuk mi lesz a válasz.😛
#106 nem volt nagy élmeny. Ilyen semmilyen. A legelső barátnőmmel volt hogy, az első csók+szex ilyen nagyon nagy dolognak éltem meg de visszagondolva az se volt annyira különb a többitől.
#107 ráhibáztál csak azt nem értem hogy, hogyan kapcsolódik Ádam ahoz hogy, nekem milyen volt a csók egy lánnyal?
10:49
Onnan tudtam,hogy ez lesz a válaszod,mert olvastam,amiket írtál eddig.Ezek alapján meleg vagy,nem biszex.Szóval szinte biztos voltam benne mi lesz a válaszod.
(egy leszbikus)
Kérdező (#108):
Az utóbbi válaszaid alapján szinte kizárt, hogy ne meleg lennél. És ez nem baj, csak vállald fel, mert: 1. Úgy leszel boldogabb. 2. Az elfojtás miatti feszültség az élet más területein is rontja az esélyeidet, a teljesítőképességedet.
"Nem volt nagy élmeny. Ilyen semmilyen. ..." Eszerint alapvetően nem vonzanak a nők, tehát nem vagy heteroszexuális, sőt - mivel nem törekszel kicsit sem az irányukba - biszexuális sem igen.
"#107 ráhibáztál csak azt nem értem hogy, hogyan kapcsolódik Ádam ahoz hogy, nekem milyen volt a csók egy lánnyal?" Hát úgy, hogy a nők fizikai(!) közelségét nem keresed, de a férfiakét (legalábbis egy adott fiúét) igen.
Van egy barátom, aki 12 éves kora körül sejtette, hogy ő másmilyen. Annyira meg akart felelni a látott ciszgender keresztény képnek, hogy a kollégiumom második legjobb nőjével volt együtt többéves, a külső szemlélőnek kiegyensúlyozottnak tűnő, kapcsolatban. Kb. 15 éve elfogadta magát, 5 éve előbújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!