Anyám miért nem akarja elhinni hogy nem járunk?
124 vagyok,
Igen csak nem mindegy hogy, hogyha vesztek mit vesztek.
Arra írtam, hogy veszítessz, mert lehet, hogy hagyod, igy marad minden és te meg csendben szenvedsz, mert mondjuk menet közben ő összejon valakivel tok véletlenül, mert talán neki úgy könnyebb.
Veszítessz, mert közelebb kerültok, valami történik es tobbet nem lesz meg ez a 100%-os összhang.
Nyersz, mert osszejottok, es a kapcsolat épül es nektek is konnyebb lesz sokminden, letisztul minden, nem lesz ciki osszebujni nem erzed magad szerencsetlennek, hogy most erre vagy arra mit is kellene lepned.
Nyersz, mert minden marad igy. Biztonsagban. 100%-ban,ahogy eddig is.
Ezek a lehetőségek. Erre irtam, hogy nincs jó döntés, mert bármit lepsz az egy reszben elvesztesz, elengedsz valamit, de a masik reszrol ugyanugy nyersz is vele.
Nem egyszerű, neked kell atlatni, hogy megéri e?
Bar en ugy gondolom, hogy nagyon sok akadály nincs köztetek (pl, masik felnek parkapcs, gyerek, stb)
Teljesen függetlenek vagytok, igy elobb utobb el fog jonni az a pont, amikor ugyis megtortenik Az a bizonyos érintés, ami elinditja a lavinát, barhogy is döntesz most.
Utolsó, oké, hogy neked azt jelenti a kapcsolat, hogy romantika, házasság meg gyerek, de nem mindenki van ezzel ugyanígy. Tudom, hogy aki a többséghez tartozik, annak nehéz elvonatkoztatnia attól, hogy csakis az ő igénye lehet a megfelelő, de hidd el, nem csak egyetlen helyes út van. Nem csak úgy lehet az ember boldog, ha ugyanazt csinálja, amit te. Ez a gondolkodásmód nagyon énközpontú és önző.
Nekem személy szerint például egy pontosan olyan kapcsolat lenne ideális, amilyet a kérdező leírt, és nincs ebben semmilyen nemtudomkörülírniség, hiszen még neve is van, amit egy korábbi válaszoló meg is említett: queerplátói kapcsolat. Voltam már ilyen kapcsolatban, és akkor voltam életemben a legboldogabb, csak sajnos a másik fél elkezdett romantikusan vonzódni hozzám, és nekem az már kellemetlen volt, és inkább szétmentünk. De nyilván a szakítás mindig benne van a pakliban, 100% romantikus kapcsolatoknál is. Tudom, ez a kérdés nem rólam szól, azért írtam le a saját tapasztalataimat, hogy lásd, hogy mennyi féle ember létezik mennyi féle igénnyel és elképzeléssel, és ezek közül egyik se jobb vagy rosszabb a többinél.
124+132 vagyok..
Tehat inkább arra hajlasz, hogy maradjon minden igy, ahogy most van, nem akarod megtorni a varazst ezt a jelenlegi egyensulyt?
Erről az egészről 1 Fodor Ákos idezet jutott eszembe....
"Valamit elfelejtünk,
elmulasztunk valamit,
elszalasztjuk, vagy elhalasztjuk.
És ez a majdnem-semmi attól fogva
jön, jön, nyomunkban van és egyszer csak
mérettelenné hatalmasodik, mint az éjszaka
csendjében egy padlóreccsenés."
...
123: "több kapcsolaton is túl vagyok de mind egyszerű volt átlagos (és néha unalmas is)"
És miért akartál velük lenni akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!