Anyám miért nem akarja elhinni hogy nem járunk?
Ez nekem már túl homokos viselkedés.
Üdvözlettel,
Elton John
Azért az megnyugtató, hogy 1 értelmes hsz. is érkezett!
(10.)
Az, hogy Ádám és a Kérdező között mi van, az az ő dolguk.
Ha a kérdező nem akarja az okvetetlenkedő anyuka nózijára kötni, az is az ő dolga, megértem különben. Ma már amúgy a homoszexualitásban sincs semmi kivetnivaló, teljesen elfogadott dolog lett. De lehet, hogy csak "bromance".
Nekem is volt ilyen fiúbarátom (én is F). Ugyan nem laktunk együtt, de nagyon sokszor összecsörögtünk éjjel és taliztunk, elmentünk sétálni.
Dunapart, holdfény, esti városi kivilágítás, Budapesten az Andrássy út vagy a Lánchíd fényei stb.
Mi lelkileg nagyon szorosan voltunk egymás iránt, de nem voltunk homokosok. Nem szexeltünk, ám a lelkeink szinte szerelmesek voltak egymásba. Egy ideig. Szép és lelkileg sokat adóan tartalmas szakasza volt az életemnek, pedig szexualitás terén heteró vagyok.
Anyukádnak meg ne nyilatkozz. Ha kérdez, tereld el a szót.
"egyikünknek sincs barátnője és nem is akarunk meg nem is érdekel."
Azt hiszem ezzel mindent elmondtál.
(Ez a holdfényben való sétálás a "baráttal" a legbzisabb dolog, amit valaha hallottam.)
Miért nem jártok akkor? Nyilvánvaló, hogy melegek vagytok és szeretitek egymást. Anyukád is elfogadónak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!