Elvált szülőknél mikor apukának született az új feleségtől gyereke változott valami? Akár gyerek, exfeleség, apuka és új feleseg szemszöge is érdekel.
Szerintem fordulj szakemberhez, iszonyatos indulatok dúlnak benned, nem oké, hogy így kikelsz magadból egy vadidegenre csak azért, mert az kérdéseket tett fel és rávilágított nálad pár dologra...
Én is érettebb voltam a koromnál ötévesen, de az nagyon nem életszerű, hogy egy ötéves gyerek milliókkal és azzal foglalkozzon, hogy az apja kinek ad, sokkal inkább van ez akkor, amikor anyuci és vagy a rokonok hergelik a gyereket apuka ellen.
Ok, nem köszönt a nővéred sem, részéről is gáz, én köszöntem volna a helyében. Megjegyzem a névváltoztatás miatt lehet úgy érezte, igényt se tartanál rá, de mivel mégiscsak ismer, ezért bámult rád zavarában (tippelek, nem tudhatom).
Mindegy, te életed, de ha jót akarsz magadnak akkor kezelteted magad, borzasztó lehet ilyen indulatokkal élni akár jogosan, akár nem jogosan. Magadat mérgezed ezzel az egésszel.
Ebben egyetertunk. Segitettek is :) es a megoldas az lett: teljesen kizarni oket az eletembol. Igy a jo! Azaz ok=idegenek. Eszmeletlen jo volt most is kiadni magambol ezt. Azt h 5 honapos korom ota le se szært apam es mivel nem erdekelte babakoromba SE a sorsom..igy az a legjobb ha o nekem egy senki egy idegen. Igy volt konyebb feldolgozni. Az indulatokra meg..sajat magamban csendben feldolgoztam hogy akinek nem kellek annak nem fogok pitizni.. es azokkal torodom akiknek szamitok. Na ez segitett! :D tehat kiadni a haragot,elfelejteni akiket kell. Es neha ha ne adj isten eszembejut mint ma. Arra gondolok h fenebe is..mar megint indulatos vagyok DE nem alaztam meg magam azzal hogy hivogatom keresem..mert akinek nem kellunk annal nem konyorgunk.
Igaz..a nevvaltas miatt amit termeszetesen eljuttattam a noverhez is erre ugyeltem h megtudja..hihette azt h ezzel ot is ki akarom zarni. Ami igaz mivel nagykepu gonosz es hazug volt. Anno lathataskor mikor apanknal voltunk csak ott lattan ot es hazugsagokat hitetett el apankkal es bantott.. en voltam 2 eves!! O pedig 8 es egy 2 eves(en) gyereket kepes volt ellokni megutni es kiabalni velem. Mert persze apank magunkra hagyott. Ezt anyam megtudta. Nyilvan jo ideig nem talalkoztunk.. utana bocs de..en is tettem azert h ne lassam oket. :)
#23 koszonom! :) Igen sokkal jobban erzem magam most! Koszii.
#24 aha :D ja..apamat a huga kiturta az apai nagyapam halala utan 32 millio forintbol amit a sajat nevere irattatott veluk. Bonyolult de hat megtette.. aztan a nagynenem..a huga aki amugy engem se birt tonkretette az apam vallalkozasat es telephelyet kellett valtoztatni de brutal hitelt kellett felvennie.-ezt onnan tudom mikor pont megkerestem h szia a nevem megvaltozott..utana mondta el.
Tehat kedves #24 igen baromi jo dolgokat fog szetosztani :D haha. Gallyra tette a huga es bukott egy csomo penzt illetve ceges partnereket. Tehat irhatod null infoval a rosszmaju kommenteket. Nekem vett lakast anyu a belvarosban viszont apam senkinek se tudott xD orult h az ove megmaradt. :))
#23 meg egyszer koszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!