Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit szólnátok ha az anyós az...

Mit szólnátok ha az anyós az exfeleséget is meghívná a kerti partira?

Figyelt kérdés
Az anyós utál engem, ezt már tudom. Neki az első feleség a kedvenc, a válásuk után is tárt karokkal várja bármikor. A hétvégén párom szülei kerti partit rendeznek, ilyenkor ott vannak a gyerek (a párom, meg a testvérei meg a párjaik) meg az unokák. Az anyós a hétvégére meghívta a volt feleséget is a gyerekekkel. A gyerekek még oké, de az exfeleség minek oda??? Nem gondol arra, hogy ezzel milyen szituba hoz engem/minket a párommal?? Legszívesebben nem mennék el, de akkor én leszek a rossz, aki kivonja magát a családi összejövetelekből, és csak megerősítem, hogy az előző feleség volt a jobb... Nem tudom mit tegyek, ti elmennétek?
2020. jún. 24. 19:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Beszélj a pároddal hogy így offos.
2020. jún. 24. 19:09
 2/19 anonim ***** válasza:
71%
Az lenne a legjobb ha se te, se a párod, se a gyerekeitek nem mennének.
 3/19 anonim ***** válasza:
77%
Erről a pároddal kéne beszélned,a legjobb az lenne a ha ő mondaná meg az anyósodnak a véleményt.
 4/19 A kérdező kommentje:
Ő nem mondja meg, mert nem akar balhézni vele. A párom se örül neki, de úgyis az lenne hogy én nyavajgok miatta...
2020. jún. 24. 19:12
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
A mozaik családok örömei:D
2020. jún. 24. 19:12
 6/19 anonim ***** válasza:
94%
Akkor nem mentek.
2020. jún. 24. 19:13
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
Ez tipikusan olyan dolog, amibe a férjednek kellene beleállnia és felvállalni ezt a konfliktust az anyjával és az exével. De nincsenek illúzióim, nagyon kevés férfi áll ki ilyenkor az anyjával szemben.
2020. jún. 24. 19:14
 8/19 anonim ***** válasza:
70%

Tetszik vagy sem, a gyerekekkel az anyjuk is együtt jár, ezt vállaltad az új nő szerepkörrel.

Ha anyóssal baráti viszonyban maradtak, miért ne hívná meg? Az unokái anyjáról van szó, akkor is, ha elváltak a pároddal.

Ha a két elváltnak ez nem kínos, képesek felnőttként kezelni, akkor neked semmi okod vergődni.

2020. jún. 24. 19:16
 9/19 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem intelligens felnőtt emberek túl tudnak lépni úgy egy kapcsolaton, hogy nem okoz nekik gondot alkalmanként egy légtérben tartózkodni. És intelligens felnőtt emberek azon se akadnak ki, ha a párjuk olyan emberrel tartózkodik egy légtérben, akivel korábban együtt volt. Egy csomó olyan embert ismerek, aki beszélő viszonyban maradt az exével. Itt ráadásul úgy jött le, hogy téged nem is a párod miatt zavar az ex, hanem szimplán azért, mert az anyósod jobb viszonyban van vele, mint veled. Abszolút nem a te dolgod, hogy az anyósod kivel milyen viszonyban van, mellesleg azt írtad, gyerekek is vannak, tehát az unokáinak az anyjáról van szó, hadd legyen már joga meghívni magukhoz. Ő is része ugyanannak a családnak, aminek te is a része vagy a párod által. A helyedben inkább megpróbálnék összebarátkozni vele féltékenykedés helyett. Lehet, hogy ha megismernéd, kiderülne, hogy tök jó fej.
2020. jún. 24. 19:28
 10/19 anonim ***** válasza:
65%

Az egy dolog hogy jóban vannak de pofátlanság és provokáció ez az egész az anyós részéről:)

Erről az egészről se az ex se a párod nem tehet,te meg főkép nem,itt az anyós a gané szépen magyarul.

Én a helyedbe ellmennek es csakazért is jol érézném magam(még ha nem is de azt mutatnam had lássa azt h téged ez kicsit se zavar,neki az jobban fog fajni,és lehet legközeleb már tojni fog az ilyesfajta ízetlenkedésre)különben sajnallak rossz anyósnal nincs a világon rosszab😪én tudom..de kitartást

2020. jún. 24. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!