Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit szólnátok ha az anyós az...

Mit szólnátok ha az anyós az exfeleséget is meghívná a kerti partira?

Figyelt kérdés
Az anyós utál engem, ezt már tudom. Neki az első feleség a kedvenc, a válásuk után is tárt karokkal várja bármikor. A hétvégén párom szülei kerti partit rendeznek, ilyenkor ott vannak a gyerek (a párom, meg a testvérei meg a párjaik) meg az unokák. Az anyós a hétvégére meghívta a volt feleséget is a gyerekekkel. A gyerekek még oké, de az exfeleség minek oda??? Nem gondol arra, hogy ezzel milyen szituba hoz engem/minket a párommal?? Legszívesebben nem mennék el, de akkor én leszek a rossz, aki kivonja magát a családi összejövetelekből, és csak megerősítem, hogy az előző feleség volt a jobb... Nem tudom mit tegyek, ti elmennétek?
2020. jún. 24. 19:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

Hiába pontozzátok le a 8-ast,nagy vonalakban igaza van.

Bár arra nem tértél ki hogy ezeken a partikon az anyós és az ex hogy viselkedik,ha ezt tudnánk akkor jobban lehetne megítélni a helyzetet kívülállóként.

Mit tegyél ?

Menj el ugyan úgy.

2020. jún. 24. 19:44
 12/19 anonim ***** válasza:
45%
Ha kihisztized, hogy az ex ne menjen, akkor gondolod, hogy "anyósod" jobban fog kedvelni? Vagy mi a nagy terv? Esetleg attól tartasz, hogy a pasikád megkuffantja gyorsan nosztalgiázásból? Ha ezt kinézed belőle akkor szarul választottál pasit.
2020. jún. 24. 20:07
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
Párod miért nem áll ki melletted és mondja el anyósnak hogy ugyan oda ne hívja az exet?
2020. jún. 24. 22:14
 14/19 anonim ***** válasza:
61%
Igazából azt hogy anyós kit hív meg, az ő dolga. Ti legfeljebb nem mentek el. De ebbe beleszólásotok nem nagyon van. Belegondolva a szituban, ha látnám hogy páromnak ez rosszul esik, inkább nem mennék én sem. De mivel a leírásod alapján párod nem így gondolkodik, ezért menj el, és viselkedjen ahogy máskor is szoktál. Ne lássák rajtad a feszültséget.
2020. jún. 25. 00:09
 15/19 anonim ***** válasza:
73%
Hát a sógorom és a felesége anno nem szépen váltak el -asszonyka félrelépett-de mivel 3 gyerekük volt, próbáltak normálisan viselkedni egymással társaságban. Exsogorno is rendszeresen meg volt hívva minden családi eseményre a párjával együtt és a sógorom is hozta az éppen aktuálist magával. Mindenki normálisan viselkedett és ha nem is ugrottak ki a bőrükből örömükben, megértették hogy anyósnak igenis családtagnak számít a válás ellenére is a nő, hiszen 20 évig volt a fia felesége és mindig is az unokái anyja marad. Intelligencia kell ehhez minden oldalról. Tudom hogy a sógorom kb minden alkalommal szentségel a buli előtt és után, hogy ott lesz az ex a pasijával- még mindig azzal van, akivel 10 éve megcsalta-de a bulin kedves, udvarias, pont mintha csak egy kedves ismeros lenne az ex
2020. jún. 25. 06:36
 16/19 anonim ***** válasza:
65%

Mi 5 éve vagyunk együtt a párommal, 2éve házasok.

Elöttem volt egy 3éves kapcsolata férjemnek, aminek alaphangon is 7éve vége.

A csaj megcsalta, nem kis összeggel meglopta férjemet, azóta sem beszélnek.

Ellenben anyós, ő napi szinten tartja vele azóta is a kapcsolatot. (Pedig se gyerek, se semmi az ég világon nem köti össze a csajt férjemmel)

Van 1 gyerekünk, anyósnak unokája, 15hónapos, eddig 5x látta.

Ellenben az exnek van 2 gyereke, a napokban született meg a második, na anyós a facebookon osztogatta is meg, hogy "drága kisunokám"

A saját unokájáról nem tett ilyet (mondjuk akkor szóltam is volna neki, hogy azonnal szedje le)

Én ezt ugy oldottam meg, hogy számomra anyós nem létezik.... férjem évente 1x beszél vele kb, és ennyi

2020. jún. 25. 08:03
 17/19 batta80 ***** válasza:
82%

Én a helyedben azért is elmennék. Felvenném a legkedvesebb arcomat, a legszebb ruhámat, a legdögösebb kinézetemet.

2020-ban talán több a mozaikcsalád, mint a hagyományos, miért ne működhetne?

Különben ismerek ilyen családot, a férfinek a jelenlegi a 3. házassága. Itt már nem született gyerek, az első házasságban 3 gyerek, a másodikban 2 gyerek.

Mindenki békében vált el a másiktól, mindenkinél élnek még az anyósok is.

Nemrég volt az 50. szülinapja, és minden ex eljött, sőt még a felnőtt gyerekek is. Hab a tortán, hogy a legidősebb lánya a fószernek időközben elvált (elég csúnyán), ennek ellenére hozta az aktuálist, és az ex vej is jött az aktuálissal :D

Éppen nem volt naaaagy összeborulás, de egy üdvözlő puszi/ölelés egy hogy vagy, mi újság simán elhangzott.

2020. jún. 25. 08:36
 18/19 anonim ***** válasza:
12%

Számomra nagyon kellemetlen lenne. Bár kíváncsi lennék, hogy a párod mit szól ehhez. A párod helyében biztosan beszélnék anyámmal, hogy ezt talán nem kellene...ha az anyós kulturált kommunikáció/ kérés után sem értené meg, akkor köszönném szépen, ezt kihagynánk.

Szerintem tekintettel kellene rátok lennie.

Elhiszem, hogy ott lesz mindenki, aki számít, de mivel nem ti szervezitek, így hirtelen közbe jött valami és kész, más programotok van.

2020. júl. 7. 12:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Ex miért kell ott légy, azért ex, nem kell neki már ex anyoseknal lenni. Hú de szánalmas
2021. máj. 17. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!