Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elvált szülőknél mikor apukána...

Elvált szülőknél mikor apukának született az új feleségtől gyereke változott valami? Akár gyerek, exfeleség, apuka és új feleseg szemszöge is érdekel.

Figyelt kérdés
Igazából itt arra lennék kíváncsi ki hogyan élte ezt meg. Az exnek mennyire volt megrázó, a gyerek hogy fogadta a kistestvért, háttérbe lett e szorítva utána az új baba miatt, illetve apuka, új feleség szemszögéből az ex nem e kezdett szívózni, a gyerek nem e lett féltékeny, stb
2020. szept. 15. 10:51
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Egy árva szóval se mondta neki, hogy de, könyörögj az apádnak, meg tarts vele kapcsolatot, akárhogy nézem is. Mondjuk azt is írtad, hogy megkeserítetted a láthatást, így lehet, hogy ebből szűrte le azt, hogy akkor jobb, ha nem erőlteti a dolgot (tippelek, az igazságot nyilván nem tudhatom).

Ami számomra megbotránkoztató, hogy te magad írtad úgy, hogy a két új gyerek után szakítottál meg mindenkivel minden kapcsolatot, nem volt szükséged rájuk, nem is szeretted őket (apádékat írtad, többesszámban, nem csak apádat), anyagilag se voltál rájuk szorulva és nem tudsz semmit a féltesóidról, és ez így is jó, majd még egy mosolygós smiley-val is megtoldottad. Ne haragudj, de ebből süt a negatív érzelem irányukba is, minimum a borzasztó irigység, mintha ők tehetnének arról, hogy apád milyen ember, meg mi volt közte és anyád közt.

2020. szept. 16. 10:12
 12/36 anonim ***** válasza:
56%
Ugyanaz jutott eszembe mint az előzőnek, apukád próbálkozott de te saját bevallásod szerint is megnehezítetted minden létező módon a dolgát. Az, hogy ezt te milyen okból tetted teljesen irreleváns, mivel egy gyerek aki nem kiváncsi rám, nem akar velem lenni annak a pénzem sem kelljen. Lehet, hogy nem vagy rászorulva de faj, hogy a többiek kaptak, pedig nem tettel igazából semmit ezek szerint azért hogy te is kapj.
2020. szept. 16. 10:31
 13/36 anonim ***** válasza:

En vagyok a fel"tesos" valaszolo. Azert keseritettem a lathatast mert: megcsalta anyut,majd anyu otthagyta es ezuta semmit de ertsetek szo szerint semmit se segitett! Mivel anyukamnak volt mibol volt hova mennie velem lelepett elvalt mert apam csalta..tehat jogos. Ezuta nem segitett semmit. Majd lathatasra akart vinni. Ugy h en pici gyerekkent lattam hogy betett anyunak a gusztustalan huzasaival. Majd..a tobbi gyereknek fizetett mindent. Igy nem kivantam latni. Az igazsagtalansaga fajt. Hogy nekik mindent..nekem semmit. Es EZ AZ OKA amiert nem akartam mar a lathatast. Es kamaszkorom utan amint lehetett megvaltoztattam a nevem. Vezeteknevcsere anyaira hivatalosan. Nah ennyit rola. Nyomos okkal nem akartam h jol sikeruljon a lathatas. Egy szelet kenyeret se adott a valasuk ota. De a tobbinek igen. Egy mazlim az h anyu mindent ki tudott fizetni.

NAH ezek a hatter infok. :D tehat ezert is szakadt meg a kapcsolat a tobbi gyerekkel hisz akkor kb kene latnom apankat..akit ezek utan epeszu ember latni se kivan. Az en helyemben valoszinuleg ti se keresnetek. Azert a nevvaltoztatas utan felkerestem :) elvittem az okmanyaim ed az uj anyakonyvi kivonatom ahol o sehol nincs. Legalabb az adossagait nem oroklom. Ha mar egy filler pluszt sem. Anyakonyvvezetonel lehet lemondani minden kotelessegrol es persze Jogrol is amim eddig se volt tehat. Az 50 millios adossagot ha elpatkol megorokli a noje es a tobbi gyerek. A noje aki 20 eve 1 orat se melozott. :D meg idoben nyilatkozhattam es mikor elhangzott a hivatalban hogy igy mar ram nem szall se orokseg se adossag. Hat megkonnyebbultem.

2020. szept. 16. 11:30
 14/36 anonim ***** válasza:
+ ehhez mindenrol egybehangoan nyilatkozatban lehet csak lemondani. Ha pelenkazni kell azt se en csinalom nyilvan mivel o se pelenkazott engem mikor baba voltam sot enni se adott. Gondozzak a tobbiek majd. :D Jogos!
2020. szept. 16. 11:33
 15/36 anonim ***** válasza:

" Ne haragudj, de ebből süt a negatív érzelem irányukba is, minimum a borzasztó irigység, mintha ők tehetnének arról, hogy apád milyen ember, meg mi volt közte és anyád közt."

Nem irigy vagyok hanem szimplan nem erdekel mi van olyan emberekkel akik ugyanugy nem tettek azert h kapjanak megis kaptak tole milliokat..

"Lehet, hogy nem vagy rászorulva de faj, hogy a többiek kaptak, pedig nem tettel igazából semmit ezek szerint azért hogy te is kapj."

Ok se tettek semmit. Es kaptak. En nem artottam semmit megsem kaptam. Es mikor ez mar vilagos volt nekem UTANA kovetkezett az h ne legyen lathatasom olyan emberrel aki egy fillert se ad mig a tobbit halalra tomi penzzel. Akik nem tettek semmit azert h adjon. :D

Tehat :D teljesen logikus. Persze ilyenkor elojon az emberbol h ez vagy az marha fosul esik neki. Persze. Jo is kiadni magunkbol. :D de hogy nekem estetek h nem erdekelnek a felresoim! Azta!

Csak pislogtam. Miert erdekelnenek? Nem artottunk egymasnak. Nem oltuk egymast. Nem is ismerjuk egymast. Az egyik gyereket nem is lattam csak hallottam. A nevet se tudom. A masikat talan 6 eve lattam. A "noverem"rol se tudok semmit. Multkor 7 ev utan lattam az utcan babakocsival. Bamult en meg ugy setsltam el mellette mint barki mas mellett. Nem nevettem nem fintorogtam nem tettem semmit. Nem is erdekel h vigyazott e ra vagy o szulte. Az eletunk nem vett kozos iranyt ez van.

2020. szept. 16. 11:40
 16/36 anonim ***** válasza:
50%

Minden gonoszság, lenézés és ítélkezés nélkül azt mondom, kemény sorsa lehet annak, akit ilyen nagy ítélkező igazságosztóval jutalmaz meg az élet, mint amilyen te is vagy. Félelmetes komolyan, hogy lehet egy ember ennyire kevély és rideg, honnan ez a hatalmas bátorság arra nézve, hogy te majd eldöntöd, ki milyen ember, ki mit érdemel, ki méltó egyáltalán rád, stb. Ne haragudj, írásod alapján 4-5 évesen genyáztál apáddal, ellehetetlenítetted a normális kapcsolat lehetőségét is vele, aztán csodálkozol, miért kötődik a másik három gyerekhez, hozzád meg miért nem, mikor nagy dölyfösen az orra alá vágtad azt is, hogy még a nevedet is megváltoztattad. Gondolom, ha próbálkozott volna nálad akkor meg az lenne most a baj, mit erőlködik, nem tudja felfogni az a hülye, hogy neked nem kell...

Azzal, hogy még köszönni se köszönsz az utcán, csak magadat égeted, nehogy azt hidd, hogy te több vagy egy fikarcnyival is. Felfuvalkodott vagy a nagy semmire, talán jobb is, hogy elkerülöd őket. Főleg, hogy olyan embernek nem köszönsz, aki aztán az életben nem ártott neked semmit se.

Azért pedig külön gratulálok, hogy te már pár évesen ekkora ítéletet tudtál vonni, és eldönteni, ki volt a jó és ki volt a rossz, ki bántott kit. Elárulom, a megcsalás marhára két félen múlik az esetek masszív 99,99999%-ában, de persze te már 5 éves korod körül eldöntötted, ki a jó és ki a szemét. Neked az apád nem kellett - oké. Akkor miért fáj, hogy nem kapsz milliókat? Négy gyerek közül hárommal törődik, és törődött volna veled is - neked nem kellett. Akkor mi a probléma?

2020. szept. 16. 12:03
 17/36 anonim ***** válasza:

Az a no se koszont ram. Miert csak en nem koszontem a babakocsis nonek. O se koszont. Hulyen hangzik de mocskosul igaz. En nem koszontem ra mert O SE ram. :D Ennyire egyszeru. 5 evesen meg lattam en is tisztan h kit erdekel a sorsom es az anyu volt. Tehat ne oszd az eszt h apam biztos segiteni akart. SOHA meg SE probalta! En csak ezek utan fordultam el tole. SORREND volt amit el se olvastal csak osztod a semmit az eszt.. ELOBB volt az h o nem torodott velem es UTANA fordultam el. Ez igy se vilagos!????????? Ennyire nem fogod fel h elobb O Sz@RT le es en csak Utana ot!! ????

A komoly szegenysegi bizonyitvany meg a novereme mert o nem koszont. :D nem csak en. Ergo o is kapjon ne csak en. Milyen mar h csak az sz@r aki nem koszon de a masik SE koszont. O is ugyanugy sz@r....

Persze h az orra ala vagtam h megvaltozott a vezeteknevem. :D

2020. szept. 16. 12:31
 18/36 anonim ***** válasza:
"Azzal, hogy még köszönni se köszönsz az utcán, csak magadat égeted, nehogy azt hidd, hogy te több vagy egy fikarcnyival is." Az a no nem koszont micsoda nagykepu. Egy fikarcnyival se tobb. Onmagat egette le mert nem koszont !!!
2020. szept. 16. 12:33
 19/36 anonim ***** válasza:
Marmint mivel nem koszont ram :D o nagykepu. Hisz o se nyitotta ki a szajat.
2020. szept. 16. 12:34
 20/36 anonim ***** válasza:

"Négy gyerek közül hárommal törődik, és törődött volna veled is - neked nem kellett. Akkor mi a probléma?" Hogy tudja beszærok! Elarulom: 5 honapos voltam mikor O mondott le rolam es soha tobbet nem segitett. 5 honapos csecsemo voltam. Es 5 evesen mertem fel agyilag h o sose segitett o rossz hozzzam nem akarom latni.

Felfogod? 5 honapos korom ota egy szal gyufat se tett odebb ertem!! Ergo tok normalis h nem akartam latni !! Jezusom de tudod...

2020. szept. 16. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!