Párom előző házasságából született kislánya, az exfeleségére emlékeztet engem. Mit tegyek?
Szerintem kamu a kérdésed, azt is tudom miért írtad ki:D
De akkor játszuk a bohócot:D
Minek kezdesz egy gyermekes férfivel, ha nem bírod elviselni a kisgyermekeket? :D
Az az ember aki egy 4 éves-tök mindegy kire hasonlító, hogy viselkedő-gyereket utál. Az nem nő, és anyának meg egy nagy rakás szar lesz. Még ha a saját gyerekét majomszeretettel is neveli. Teccik érteni?
Nem nő, nem anya, nem ember és sosem lesz az, akár kinek is hiszi magát valaki, aki a gyermeket, vagy akárki gyermekét utálja.
Lépj le, minél előbb!
Mégis minek jöttél össze olyannal, akinek gyereke van?
Ezzel számolni kellett volna.
7+ Kérdező a 7-es hozzászólás neked szól, aki ártatlan kisgyermekeket gyűlöl, köpköd rájuk, az anyjukról meg orba-szájba hazudozol, mocskolod úton útfélen őket..
Az csinálja ezt, aki egy emberi hányadék, nulla. Nem hogy nő. Érted?
Történeteket lehet kitalálni, főleg akkor amikor képtelen vagy felfogni, hogy egy vadidegen ember,. hogy tud egy ártatlan kisgyermeket szeretni, törődni vele, és a sajátjának érezni.
Elárulom lehet. Sőt minden olyan nő, akiben egyetlen csöppnyi nőiesség van, az így tud érezni. És nem úgy ahogy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!