Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom előző házasságából...

Párom előző házasságából született kislánya, az exfeleségére emlékeztet engem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A kislány 4 éves, aranyos, de szófogadatlan és borzasztó hisztis. Ahogyan nő, egyre rosszabb! Ráadásul egyre jobban hasonlít az anyjára. Egyszerűen nem tudom elviselni a kislányt, mikor nálunk van, inkább menekülök. Mindent kisír magának. És elkezdett árulkodni az apjának rólam, ha pl. nem adok oda neki valamit.Mit tennétek a helyemben?

2018. szept. 12. 12:52
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

A hisztiről beszélj a pároddal, hogy ha eddig nem voltak szabályok, akkor kellenek és hogy téged zavar a hiszti.

Azzal, meg hogy hasonlít az anyjára és téged az ex feleségre emlékeztet, nem lehet mit csinálni. Ha ez zavar, akkor nem kellett colna gyerekes férfival összejönnöd.

Az én szüleim is elváltak, amikor gyerek voltam, de később apám barátnőjének és a nevelőapámnak sem volt velem baja, elfogadtak, szerettek.

2018. szept. 13. 13:27
 32/33 anonim ***** válasza:
Én képtelen lennék olyan emberrel élni, akinek már volt családja! Megértelek, mert én sem tudnám elfogadni. A gyereket az apjával együtt kaptad, ha tetszik, ha nem. Őt is sajnálom, rossz lehet, ha az ember szülei elválnak. Nincs más választasod, mint elfogadni a kislányt, ő az egyedüli ártatlan az egész történetben. Gyerek, rosszalkodik, hisztis...beszélj az apjával, próbáljatok hatni rá, nehéz ügy...a saját gyerekemmel is alig bírok.
2018. szept. 15. 12:50
 33/33 anonim válasza:
32%
Be kell iratkozni egy OKJ tanfolyamra: "Hogyan fogadjuk el párunk exfeleségének kislányát" címmel.
2018. okt. 4. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!