Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom előző házasságából...

Párom előző házasságából született kislánya, az exfeleségére emlékeztet engem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A kislány 4 éves, aranyos, de szófogadatlan és borzasztó hisztis. Ahogyan nő, egyre rosszabb! Ráadásul egyre jobban hasonlít az anyjára. Egyszerűen nem tudom elviselni a kislányt, mikor nálunk van, inkább menekülök. Mindent kisír magának. És elkezdett árulkodni az apjának rólam, ha pl. nem adok oda neki valamit.Mit tennétek a helyemben?

2018. szept. 12. 12:52
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
92%

Az a baj, hogy hisztis? Vagy az, hogy hasonlít az anyjára?

Mert a másodikon nem lehet változtatni. És ilyenért felesleges is haragudni, féltékenykedni.

Hisztis időszak meg minden kisgyereknél van. És persze az is kérdés, hogy kinek mi számít hisztinek. Én megértem és el is hiszem, hogy baromi idegesítő lehet más gyereke, főleg ha valakinek még nincs és még tud úgy kezelni egy gyereket. De erről nem a gyerek tehet. Ezért nagyon gáz haragudni rá, meg utálni.

2018. szept. 12. 13:58
 12/33 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó! Neked valami elme bajod van az biztos.

Kérdező! Egy négy éves nagyon jól tudja, hogy hisztivel sok mindent el lehet érni. Ráadásul, a legtöbb hétvégi apuka bele esik abba a hibába, hogy olyankor körül ugrálja a gyerekét mikor vele van. Ha a pároddal megegyező véleményen lennétek, rájönne a kislány hogy nincs helye nálatok a hisztinek. Én nem írom, hogy minek jöttél vele össze, de azt tudnod kell, hogy egy szimpla kapcsolatban is lehetnek nehézségek, nem még ha van már gyerek is. Azt hogy értsük, hogy az anyjára hasonlít? Külsőleg vagy belsőleg?

2018. szept. 12. 13:58
 13/33 anonim ***** válasza:
70%
Bocsánat! Nem az utolsóra gondoltam, hanem a 48% -osra.
2018. szept. 12. 14:01
 14/33 anonim ***** válasza:
39%

10

Egy válási árvától mit vártok 4 meg 6 évesen?

Kérdező: egyre jobban hasonlít az anyjára? Tehát ez zavar?!

2018. szept. 12. 14:06
 15/33 A kérdező kommentje:
Pl. Ha az apja megölel, odarohan, és hisztizik, hogy apa engem! Gyere gyorsan stb! Hozzáteszem, ha itt van, vele foglalkozik az apja szinte non-stop! Szóval nem emiatt.
2018. szept. 12. 14:23
 16/33 anonim ***** válasza:
36%

"hogy apa engem!"

Aháá, azért ilyen... féltékeny rád, pedig te nem hasonlítasz senkire, csak egy gonosz sárkányra.

2018. szept. 12. 14:28
 17/33 anonim ***** válasza:
11%

Ez van, ha olyannal kezdesz akinek gyereke van.

Aztán nehogy majd veletek akarjon élni.

2018. szept. 12. 14:31
 18/33 anonim ***** válasza:
93%

off

48% Neked mi az Isten bajod van? :O

2018. szept. 12. 14:48
 19/33 anonim ***** válasza:
93%

Felnőtt ember módjára nem tudtok leülni és megbeszélni? Hogy amikor ott van a lánya, ki hogy "nevelheti"?

Ha ti együtt éltek, és hozzátok megy a kislány, akkor gyakorlatilag a "pótmamája" vagy. De ehhez az kell, hogy te is így viszonyulj hozzá.

Ha ez nem megy, az nem baj, csak akkor ne húzd tovább a párod idejét, hanem engedd el, hogy találhasson olyan párt, aki elfogadja a gyerekét is.

2018. szept. 12. 14:50
 20/33 anonim ***** válasza:
91%
Beszélnék az apjával, elsőként, arról, hogy hogyan gondolja HELYESEN nevelni a kislányt. Minden további ezen múlik.
2018. szept. 12. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!