Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális? Exfeleség a...

Ez normális? Exfeleség a gyerekeink életében

Figyelt kérdés

Az exemnek volt egy felesége akivel 3 gyerekük lett. Otthagyta őket egy nő miatt amikor a legkisebb 1,5 volt...Mi sokkal később 6 évre ismerkedtünk meg (köztem és az exfeleség között 2 együttélős és 2 egyéb kapcsolata volt). Amimor nekünk gyerekeink születtek, nagyon nem örültek de azóta jóban vannak.Néhány éve mi is külön élünk, az ex élettársam munkanélkülisége és nőzései miatt. Most derült ki számomra hogy az exfeleség vissza akarja szerezni az ex élettársam vagyis az ő exférjét (ez a része nem érdekel legyenek boldokok)....de bemutatókra, suliba "jópofizás" címszó alatt jár el a gyerekeim olyan programjára amire megkér a gyerek hogy én ne menjek (neki meg nem meri megmondani hogy nem akarja) illetve amire csak az apuka megy mondvan nem hajlandó velem egy fedél alatt lenni pl szavalóversenyen és választásra kényszeríti a gyereket hogy vagy ő vagy én menjek. Amire ő megy oda megy az exfelesége meg minden apás hvg-n "családegyesítés" kísérlete folyik....magyarul a gyerekeimen keresztül próbál visszaférkőzni. Ez utóbbi nem érdekel de sulis programokon logikusan én szeretnék részt venni és már mások is csodálkoztak hogy miért a volt nej megy az én lányom iskolai nyílt napjára...bemutatójára.

Ezzel a helyzettel mit kezdjek, vagy hagyjam rájuk???

2018. jún. 10. 11:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a történetben egy idióta van, és az te vagy.

Tőlem aztán kérhetné bárki, ex, exex, ex exe, Mari néni, hogy ne menjek a gyerekemmel kapcsolatban valahova, tennék rá.

2018. jún. 10. 11:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Csávó összevissza nőzik, 3 kisgyerekkel otthagyja a volt párját, kisgyerekkel hagy ott téged is, mégis megy érte a cicaharc. Mi az istent tud ez a fazon? Gyémánttal kirakott töke van, vagy mi? :D
2018. jún. 10. 11:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de nagyon bután viselkedsz. Ez az egész azért történik meg, mert hagyod.
2018. jún. 10. 11:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Alig egy hete világosítottak fel hogy egyértelműen az exfeleség vissza akarja szerezni a volt férjet, szerezze, ha neki kell ez alak....de a gyerekeim életéből se tudom igazán kizárni mert ugye ott vannak a féltesók és az apás hetvegeken nem mondhatom hova menjenek es hova nem...
2018. jún. 10. 11:28
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

NEm is kell kizárnod.

A gyerek életének része lesz, amíg ők együtt vannak, ennyi.

Neked kéne elfogadnod a helyzetet...

2018. jún. 10. 11:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Otthagyta őket egy nő miatt amikor a legkisebb 1,5 volt..."

Én eleve nem is kezdtem volna egy ilyen fazonnal, aki egyszer megtette, megteszi máskor is, csak magadat okolhotad.

2018. jún. 10. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#2 és #6 válaszolóval egyet értek, többet én sem tudok hozzátenni.
2018. jún. 10. 19:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Jómagam is egyetértenék csak éppen az elején teljesen mást mondott és nem azt hogy otthagyta a családját....akkor soha nem mentem volna bele
2018. jún. 10. 21:58
 9/9 anonim ***** válasza:
56%
Nem normális. Ne hagyd magad... Cica fiúnak lépj a herêjére, az ex meg vegye le a mancsát a gyerekedről. Állj a sarkadra nôci!
2018. jún. 24. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!