Totál elképedtem. Normális? Ismerősöméknél voltunk, egy idősek a gyerekeink. És iszik! (többi lent)
Nem akarok rossz májú lenni. 1 éves múlt a lányom. Az ismerősömé jövő héten tölti az 1 évet. (3 hét van a fiúk között).
Már párszor említette e-mail-en, de ma, hogy találkoztunk, tényleg láttam az egészet. Míg ott voltunk, 4 dobozos sört megivott, és néha kiment rágyújtani, amíg figyeltem a fiúkra. Mikor rákérdeztem, hogy miért iszik már most (nem éppen így persze és amúgy délután 4 óra volt), mondta, hogy néha nem bírja idegekkel.
Oké, nem szoptat, én sem, néha -havonta 1szer max.- megiszunk egy pohár bort a férjemmel, na de hogy napközben?
Már nekem volt kellemetlen, hogy kicsit ittas volt.
Tényleg nem akarok gonosznak tűnni, és az Ő dolga, de ez akkor is megdöbbentett. Nem tudom minden nap így telik-e, vagy csak néha, de szerintem akkor is gáz.
Bocsi, a fiam múlt egy éves. A lányom már 5 éves.
Lefáradtam, de nem ittam. :D:D:D
Sajnos nagyon sok anyuka menekül az italba :(((
Én is ismerek párat!!
Vagytok olyan jóban,hogy ezt megbeszéld vele?Hátha tudnál neki segíteni...
Gondolom nagy gondjai vannak...plusz a gyereknevelés sem sétagalopp. Egyszer én is eldöntöttem amikor olyan 8 hónapos volt a kicsim,a nagy meg majdnem kettő,hogy alkoholista leszek inkább,mert nem birom idegekkel,de másnapra meggondoltam magam,meg amugy sem birtam többet 2 dvl bornál:-)
Viszont ha ez állandó a barátnődnél segitség kéne neki,mert innnen már csak lefelé vezet az ut. Vedd rá hogy keressen fel szakembert.
Csak erre voltam kíváncsi, hogy ez normális-e, látom, hogy más is találkozott ilyennel.
Mint írtam, nem mocskolódásnak szántam, régi ismerős akivel újra felvettük a kapcsolatot, és nem tudtam hova tenni a dolgot, mert én nem találkoztam ilyennel.
Természetesen szeretném ha többet találkoznánk (mondtam is neki), nem tudom ez segítségnek számít, mert ezt nem mertem volna megkérdezni ("segíthetek ebben?"). Hülyén is éreztem volna magam utána.
Mondtam,hogy többet találkozhatnánk, hiszem a nagyobbik nagycsoportos, délelőtt is itthon vagyok a kicsivel, bármikor átmegyünk/átjöhetnek, valamint a problémáira tapasztalataim szintjén adtam tanácsot.
De konkrétan nem kérdeztem meg, mit segíthetek.
De nem vagyok rosszmájú, csak ledöbbentem, mert ilyet még nem tapasztaltam. Azt sem írtam (mint ahogy nem is igaz), hogy csalódtam volna benne, vagy elítélném emiatt.
Kellemetlen volt a szitu, és furcsa.
Légyszi aki válaszol, ne dorgáljon, nem elítéltetni akarom, csak arra vagyok kíváncsi, volt-e más hasonló helyzetben.
Köszönöm.
Nekem is nagy volt a kisértés amikor megszületett a lányom és nem tudtam szoptatni már. Annyira vágytam arra, hogy valami történjen és mehessek 1-2 helyre mint régebben. Sőt! Olyan is volt, hogy elhívtam barátnőt és bár nem rugtunk be de 1-2 csajos italt ittunk vagy ezt az agyonízesített sört ami 6%-os:) De aztán ránézek a kislányomra és rájövök, hogy 1 görbe este se tenne annyira boldoggá mint amikor akár csak az alvó kislányom szuszogását lesem.
Az hogy iszik az nyilván más kategória. gyerek mellett felelőtlenség ittasnak lenni. Ő az aki őt felügyeli és ne a gyerek segítse már majd be az alkoholtol botladozó anyukát egy szép nyári délután... Nem azért iszik, mert anya. Szimplán azért mint minden más alkoholista. nem tudja feldolgozni a problémáit. Az, hogy több anya is van akinek problémája van ezzel...sztem csak statiszika.
Van egy bizonyos pont amig arrol beszélünk, hogy picit szeretnénk a ,,bezártságból" kiszabadulni. És van a másik pont amikor nem látjuk be, hogy most vagyunk csak igazán szabadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!