Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van élet a házasság után?...

Van élet a házasság után? Vannak gyerekeink, házunk, hitelünk, tehát minden, ami egy "normális" családnak. Csak éppen életünk nincs.

Figyelt kérdés

Minden nap tök egyforma, teljesen mindegy, hogy hétvége vagy ünnep, vagy akármi. Egész nap csinálom a dolgom, mosok,főzök,takarítok,gyereket nevelek (legalábbis próbálkozom vele), de semmi látszat.. A párom dolgozik,de ha itthon van, akkor is a tv előtt ül vagy fekszik. Én elhiszem, hogy ő is elfárad, de én sem a manikűrösnél töltöm a napjaimat. Ráadásul úgy érzem, hogy semmire nem becsüli a "munkámat". Hogy várjam el a gyerekektől, hogy elpakoljanak maguk után, ha látják, hogy az apjuk is széthagy mindent? Hogy etessem őket az asztalnál, ha az apjuk sem eszik ott???

Beszélgetni nem nagyon szoktunk, hiszen olyan kevés az az idő, amikor két film között reklám van!?

Próbáltam, de minden csoda három napig tart.

A gyerekeimet imádom, de nem úgy terveztem, hogy így élem le az életemet, házasságban, de magányosan. Lehetek még boldog valaha?

2010. jan. 9. 19:22
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
56%
Persze hogy lehetsz.Válj el,és egyszet megtalálod azt aki megbecsül,és segít neked.De ha nem,akkor is könnyebb,mint így...
2010. jan. 9. 19:29
 2/32 anonim ***** válasza:
70%
Az élet a válás után kezdődik csak igazán!!!
2010. jan. 9. 19:29
 3/32 anonim ***** válasza:
71%
Mindenkinek joga van a boldogsághoz. Ha nem használ a szép beszéd, add be a válókeresetet.
2010. jan. 9. 19:30
 4/32 anonim ***** válasza:
57%
Te csinálod magadnak. Ha akarnál valamit csinálni akkor mennél és csinálnád. Nem muszáj mindennap végigmosni a házat, és a gyereket magadra kötni. Te mentél hozzá. Te becsülöd a munkáját? Nem ér kevesebbet mint a tiéd. Nem kötelező együtt lenni. Ha boldog akarsz lenni akkor az leszel, de van akinek jobb mártírkodni.
2010. jan. 9. 19:30
 5/32 anonim ***** válasza:
56%
Hát én ugyan így vagyok, mint Te!! Hány éves vagy és mióta vagytok házasságban? Épp ma délelőtt buktam ki, mert olyan vagyok mint egy robot, a férjem vagy a számítógép előtt ül, vagy a tv előtt fekszik. Beszélgetés nuku, de már nincs is kedvem. Fogjunk össze asszonyok!!!!!!
2010. jan. 9. 19:32
 6/32 anonim válasza:
100%
szia ha igazán szereted akkor harcolj érte. próbálkozz többször. ne hagyd magad igen is hogy beszéljétek meg.
2010. jan. 9. 19:34
 7/32 anonim ***** válasza:
72%
Ezt a kérdést én is írhattam volna, majd legközelebb. El vagyok keserdeve, elmondtam, hogy mire vágyok ő nem mondta el, csak hallgatott, beszéljük meg, változtassunk. De már a beszéljük megbe is elfáradtam. A szex meg hébe-hóba...elfogyott a tűz. Nincsenek nagy viták, veszekedések, csak a langyos sz@r.
2010. jan. 9. 19:34
 8/32 anonim ***** válasza:
81%

Előző vagyok, bírom az ilyen jó tippeket. Mégis mit gondol az ilyen, megyünk mint a szélkakas a gyerekek szana szét. Na, ne. Nem erre vágyunk!

Esetleg arra, hogy együtt a párunkkal mindent megcsinálni gyorsabb és izgalmasabb is, és akkor együtt lehet programokat csinálni. Szerintem a kérdező is erre vágyna!

2010. jan. 9. 19:35
 9/32 anonim ***** válasza:
38%
Akkor szenvedjetek tovább, mert nem úgy látszik mintha sikeresek lennétek, mi meg nem tudjuk megoldani helyettetek. :)
2010. jan. 9. 19:36
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
a boldog hárpia! Hehe!
2010. jan. 9. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!