Van élet a házasság után? Vannak gyerekeink, házunk, hitelünk, tehát minden, ami egy "normális" családnak. Csak éppen életünk nincs.
Minden nap tök egyforma, teljesen mindegy, hogy hétvége vagy ünnep, vagy akármi. Egész nap csinálom a dolgom, mosok,főzök,takarítok,gyereket nevelek (legalábbis próbálkozom vele), de semmi látszat.. A párom dolgozik,de ha itthon van, akkor is a tv előtt ül vagy fekszik. Én elhiszem, hogy ő is elfárad, de én sem a manikűrösnél töltöm a napjaimat. Ráadásul úgy érzem, hogy semmire nem becsüli a "munkámat". Hogy várjam el a gyerekektől, hogy elpakoljanak maguk után, ha látják, hogy az apjuk is széthagy mindent? Hogy etessem őket az asztalnál, ha az apjuk sem eszik ott???
Beszélgetni nem nagyon szoktunk, hiszen olyan kevés az az idő, amikor két film között reklám van!?
Próbáltam, de minden csoda három napig tart.
A gyerekeimet imádom, de nem úgy terveztem, hogy így élem le az életemet, házasságban, de magányosan. Lehetek még boldog valaha?
Előző vagyok, bírom az ilyen jó tippeket. Mégis mit gondol az ilyen, megyünk mint a szélkakas a gyerekek szana szét. Na, ne. Nem erre vágyunk!
Esetleg arra, hogy együtt a párunkkal mindent megcsinálni gyorsabb és izgalmasabb is, és akkor együtt lehet programokat csinálni. Szerintem a kérdező is erre vágyna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!