Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van élet a házasság után?...

Van élet a házasság után? Vannak gyerekeink, házunk, hitelünk, tehát minden, ami egy "normális" családnak. Csak éppen életünk nincs.

Figyelt kérdés

Minden nap tök egyforma, teljesen mindegy, hogy hétvége vagy ünnep, vagy akármi. Egész nap csinálom a dolgom, mosok,főzök,takarítok,gyereket nevelek (legalábbis próbálkozom vele), de semmi látszat.. A párom dolgozik,de ha itthon van, akkor is a tv előtt ül vagy fekszik. Én elhiszem, hogy ő is elfárad, de én sem a manikűrösnél töltöm a napjaimat. Ráadásul úgy érzem, hogy semmire nem becsüli a "munkámat". Hogy várjam el a gyerekektől, hogy elpakoljanak maguk után, ha látják, hogy az apjuk is széthagy mindent? Hogy etessem őket az asztalnál, ha az apjuk sem eszik ott???

Beszélgetni nem nagyon szoktunk, hiszen olyan kevés az az idő, amikor két film között reklám van!?

Próbáltam, de minden csoda három napig tart.

A gyerekeimet imádom, de nem úgy terveztem, hogy így élem le az életemet, házasságban, de magányosan. Lehetek még boldog valaha?

2010. jan. 9. 19:22
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
33 éves vagyok és 6 éve házas. És igen, én választottam én mentem hozzá, de akkor még közel sem erről volt szó. És említettem, hogy hitelünk is van, amit persze közösen vettünk fel, közösen is fizetjük még egy jó pár évig. Tényleg nem mártírkodásnak szántam, csak egyszerűen kiváncsi vagyok arra, hogy a többi ember ezt hogy oldja meg. A barátaim ismerik a történetet, de nem akarom őket már ezzel terhelni. Egy hónapban egyszer kibukok.. és utána megy minden tovább.
2010. jan. 9. 19:40
 12/32 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ha nem lenne a TV-tek, akkor elkezdene másra koncentrálni. Jobb esetben rád és a gyerekekre. Egyik nap végére tüntesd el a TV-t, dugd el valahová, aztán majd kiderül, hogy maradt-e benne valami emberség, amiért érdemes vele maradni.
2010. jan. 9. 19:43
 13/32 anonim ***** válasza:
70%

6 év után unod??? Én 20 éve ezt csinálom kedvesem!

Most szökj meg, mert aztán késő lesz!!!

2010. jan. 9. 19:45
 14/32 A kérdező kommentje:
20 év??? És te miért nem tettél valamit? Tudom, nem könnyű, én is ezért hezitálok, de 20 év, az nagyon sok, főleg "egyedül".
2010. jan. 9. 19:46
 15/32 anonim ***** válasza:
61%
2 éve szántam rá magam és nem lett belőle végül semmi. azóta is maradt a langyos vizecske! Tudod, lakás gond, megélhetés, stb. soroljam, hisz Te is ezért nem lépsz! Igaz??
2010. jan. 9. 19:50
 16/32 A kérdező kommentje:
A tv-t sajnos nem tudom eldugni, egyrészt mert nehéz, másrészt, nincs helyünk, kidobni meg sajnálom, azért nem állunk úgy anyagilag!:) De megoldaná, mert hozna helyette egy másikat, valakitől biztosan kérne. Volt már rá példa, amikor elromlott. :(
2010. jan. 9. 19:51
 17/32 A kérdező kommentje:
Hát beletrafáltál.. Egyedül nem tudnám fizetni a hitelt, vagy ha azt fizetem, másra nem jut, és azért itt vannak a gyerekek. Sehova nem tudok menni, max. albérletbe. :( Lottózom, :)de eddig semmi.. pedig nem kéne sok.. csak hogy a hitelt kifizessem, nem vágyom arra, hogy egész életemben tengődjek, szeretem a munkámat szerencsére van is, úgyhogy a többit megoldanám.
2010. jan. 9. 19:56
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
nem mindig a vállás a megoldás!Csinálj programokat magadnak barátnővel vagy csak menj el plázázni vegyél új rucikat menj fodrászhoz!Nem lehet hogy elhanyagoltad magad és nem foglalkozol a külsöddel?ja és a programokat néha úgy időzd amikor otthon van a férjed és addig bizd rá a gyerköcöket4
2010. jan. 9. 19:59
 19/32 anonim ***** válasza:
66%
Mintha én írtam volna,még a tv imádat is stimmel!14 éve vagyunk házasok,mit csinálhatnék?Menjek a nyugdíjas anyukám nyakára két gyerekkel?
2010. jan. 9. 20:02
 20/32 A kérdező kommentje:

Mostanában egy párszor elmentem és még jól is éreztem magam. Visszafogytam, próbálok odafigyelni magamra, nem mintha ezt észrevenné.. Szaladgálhatnék egy otthonkában is, az sem lenne feltűnő. Persze volt, hogy megjegyezte, hogy jól nézek ki, de ezt simán a visszájára is fordította veszekedések alkalmával.

Nem arról van szó, hogy programom nem lenne, mert az lenne, csak közös nincs. Hiányzik az, hogy úgy nézzen rám, mint egy nőre, és ezt érzékeltesse is, ne pedig úgy, mint egy bejárónőre.

Ezt nagyon nehéz így megfogalmazni pár mondatban, hiszen ehhez az egész életünket ismerni kéne és persze a másik felet is meghallgatni.

Az a baj, hogy már én is teljesen ellentmondásos vagyok/lettem, magam sem tudom, hogy mit akarok, kéne egy jel!

2010. jan. 9. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!