Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van élet a házasság után?...

Van élet a házasság után? Vannak gyerekeink, házunk, hitelünk, tehát minden, ami egy "normális" családnak. Csak éppen életünk nincs.

Figyelt kérdés

Minden nap tök egyforma, teljesen mindegy, hogy hétvége vagy ünnep, vagy akármi. Egész nap csinálom a dolgom, mosok,főzök,takarítok,gyereket nevelek (legalábbis próbálkozom vele), de semmi látszat.. A párom dolgozik,de ha itthon van, akkor is a tv előtt ül vagy fekszik. Én elhiszem, hogy ő is elfárad, de én sem a manikűrösnél töltöm a napjaimat. Ráadásul úgy érzem, hogy semmire nem becsüli a "munkámat". Hogy várjam el a gyerekektől, hogy elpakoljanak maguk után, ha látják, hogy az apjuk is széthagy mindent? Hogy etessem őket az asztalnál, ha az apjuk sem eszik ott???

Beszélgetni nem nagyon szoktunk, hiszen olyan kevés az az idő, amikor két film között reklám van!?

Próbáltam, de minden csoda három napig tart.

A gyerekeimet imádom, de nem úgy terveztem, hogy így élem le az életemet, házasságban, de magányosan. Lehetek még boldog valaha?

2010. jan. 9. 19:22
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom hogy ekkora segfej a férjed!azt írod nem hanyagolod el magad szerintem csinos is lehetsz és észre se vesz!!??Tudod ha nem lehet vele beszélni mert oda sem figyel rád akkor meddö ötletnek találom azt h probáljátok megbeszélni!Ezek a pasik vannak a legjobban felháborodva ha megcsalja a párja!Mert tudod meg érdemelné!
2010. jan. 10. 08:57
 32/32 anonim válasza:
Mi 22éve vagyunk együtt,18 éve házasok vagyunk,nekem ő volt az első és soha nem is vágytam másra.Már háromszor mondtam azt kőkemény elhatározással,hogy váljunk el!Mindig visszatáncoltam,jött egykis lamúr,aztán folytatódott minden ugyanúgy!Most öt éve várom a lamúrt,de már asszem egyre fáradtabb a kapcsolatunk(ha ez a magány még nevezhető kapcsolatnak)Engem is az anyagiak tartanak vissza,mert van egy 6éves beteges kisfiunk és csak itthoni filléres munkát tudok vállalni!De azt hiszem nállam mostmár szakad a cérna!neked még van esélyed,ha csak egy-egy kisidőre is!Szerintem a férfiak(tisztelet a kivételnek!) addig nagyon készségesek hozzánk amíg csak ők vannak számunkra,csak őket kényeztetjük,de amikor már van "vetélytárs",gyerek,vagy gyerekek,egyre sértődöttebbekké válnak.Kitartás!40é
2010. jan. 10. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!