Az normális, hogy utálom anyám első férjét, pedig még nem is beszéltem vele soha?
Figyelt kérdés
Ha meglátom csak arra tudok gondolni,hogy behúzok neki egyet. Más is van így?2018. jún. 8. 18:40
1/9 anonim válasza:
Ez nem normális reakció, ha nem is ismered.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, csak úgy, zsigerből utálom.
Tényleg baj?
2018. jún. 8. 19:22
5/9 anonim válasza:
És még le is pontozod a neked nem tetsző válaszokat. Neked nagy baj van a fejedben.
6/9 anonim válasza:
Szerintem sem normális, hacsak nem tett valami megbocsáthatatlant anyukáddal.
Az enyémnek is apukám a második férje, de az előző férjének a gondolata számomra totál közömbös, fura lenne olyasvalakire haragudni, akit nem is ismerek.
8/9 anonim válasza:
Hát tudat alatt mindenki azt szeretné, ha a szüleinek nem lett volna egymáson kívül senkivel kapcsolata, de azért nem teljesen normális, hogy ilyen agresszív gondolataid vannak.
9/9 anonymousreview60 válasza:
Na. Az előttem szólók nagyja szép kis vadállatnak tart téged, pedig nem is vagy az.
A szitu az, hogy:
vagy édesanyádnak volt rossz az a házassága, és te az anyádnak a férfi "bántása" miatt vagy tudat alatt haragos rá (nagyon sokat le tudnak venni a gyerekek tudat alatt a másik (az anya) viselkedéséből, akit anyu utál, azt én is),
vagy valaki mással kapcsolatos feszültségedet vetíted ki rá.
Még több háttérinformáció szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!